Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

HROZIVÁ NEHODA jojkárskej moderátorky: Auto ju pritlačilo o stenu!

Jana Krescanko Dibáková Zobraziť galériu (3)
Jana Krescanko Dibáková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Moderátorku Janu Krescanko Dibákovú (41) môžete poznať hlavne z obrazoviek televízie Joj. Momentálne uvádza politicko-diskusnú reláciu na Hrane. No včera sa jej prihodila hrozivá nehoda. Au, toto naozaj neznie príjemne!

Jana Krescanko Dibáková je dlhoročnou tvárou televízie Joj. Momentálne ju môžu diváci poznať z politicko-diskusnej relácie Na hrane, kde spovedá rôznych politikov. Avšak včera sa moderátorke prihodilo niečo, o čom ani v tej najhoršej nočnej more nesnívala.

Jej vlastné auto ju pritlačilo o stenu. „V garáži pod Bratislavským hradom sa nedá platiť pri rampe. Vycúvala som, automaticky stlačila tlačidlo ručnej brzdy a keď som prechádzala okolo auta, zakričala na mňa štvorica prítomných, že auto sa hýbe,“ začala opisovať chvíle hrôzy.

HROZIVÁ NEHODA jojkárskej moderátorky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Joj)

„Moje auto s mojím dieťaťom tak začalo cúvať a mohlo skončiť buď v rade čakajúcich, alebo…. uf… Skočila som k dverám, autu sa pootočili kolesá a pritlačilo ma o stenu, v poslednej chvíli som stihla uskočiť. Štvorica mi pomohla auto aspoň pridržať a v automate ma dobrosrdečne predbehli s platením,“ pokračovala.

Tu je dôkaz, že stále existujú ľudia, ktorí pomôžu aj v náročných situáciách. „Doteraz neviem, čo presne sa stalo, ručnú dávam ešte aj na rovnej dlažbe pri dome. Po ďalšie – matky sú naozaj tigrice chrániace mláďatá a v kríze myslia ako James Bond. Došoférovala som domov a odpálilo ma,“ uzavrela.

HROZIVÁ NEHODA jojkárskej moderátorky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram J.D.)

Na svoj Instagram pridala fotografiu, už zrejme po návšteve nemocnice, na ktorej má zlomený prst a podozrenie z natrhnutého stehenného svalu. My Janke prajeme veľa síl, aby sa čo najskôr dala dokopy.

Viac o téme: Jana Krescanko Dibáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu