Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Náročná OPERÁCIA Belohorcovej mamy: FOTO krátko po zákroku!

Zuzana Belohorcová s mamou Vierkou Zobraziť galériu (3)
Zuzana Belohorcová s mamou Vierkou (Zdroj: Instagram ZB, LB)

KOŠICE - Zuzana Belohorcová teraz prežívala ťažké chvíle. Jej mama Vierka sa totiž na východe Slovenska podrobila operácii srdca. Exmoderátorka zdieľala túto informáciu až v čase, keď bolo po zákroku a jej mama už dokázala prijímať návštevy. Potom ale ukázala aj záber, ktorý vznikol krátko po tom, čo lekári dokončili svoju prácu.

Ako už informoval magazín Telkáč, mama Zuzany Belohorcovej sa musela podrobiť náročnej operácii„O dôvode našej cesty na východ Slovenska mám odvahu hovoriť až teraz. Pretože viem, že naša milovaná maminka, manželka a úžasná babka už je mimo ohrozenia života a i keď ubolená po ťažkej operácii srdiečka, bude čoskoro v poriadku,“ uviedla Zuzana, ktorá sa pred zákrokom neodvažovala o ňom hovoriť. 

Keď sa Zuzana s touto informáciou zverila, zdieľali už s otcom na sociálnych sieťach chvíle, keď mohli svoju milovanú mamu, manželku a babku navštíviť na izbe. 

Náročná OPERÁCIA Belohorcovej mamy:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZB, LB)

Neskôr sa ale Belohorcová rozhodla podeliť aj o jeden emotívny moment. Krátko po zákroku totiž nafotila svojho otca, ako sa po operácii opäť zvítal so svojou manželkou a vyslovil jej svoju podporu. Pani Vierka mala vtedy v nose ešte hadičku s prívodom kyslíka a na sebe erárny nemocničný odev. „Spolu to všetko zvládnu,” napísala bývalá moderátorka k záberu svojich rodičov. 

Náročná OPERÁCIA Belohorcovej mamy:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZB)

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu