Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Agáta sa DIŠTANCUJE od Soukupa: Bolo by pokrytecké to prehliadať!

Agáta Hanychová sa dištancuje od svojho partnera Zobraziť galériu (2)
Agáta Hanychová sa dištancuje od svojho partnera (Zdroj: Instagram A.H.)

PRAHA - Jaromír Soukup (53) je známy tým, že rád slovne útočí na celebrity vo svojich reláciách. Ani tentoraz to nebolo inak a vrhol sa na moderátorov tohtoročného Českého slavíka, ktorí si dovolili zavtipkovať na jeho adresu. Vôbec ich nešetril! Jeho detinské správanie neodsúdili len známe tváre, ale aj jeho vlastná partnerka Agáta Hanychová (37). Doslova sa od neho dištancuje...

Na Českom slavíkovi moderátorská dvojica nešetrila vtipnými hláškami. Zostava v zložení Aleš Háma a Ondrěj Sokol sú známi svojím povestným sarkazmom. Na pódium sa k nim pridala aj moderátorka Tereza Pergnerová a kto by to bol povedal, že práve ona svojimi vtipmi dostane do kolien všetkých prítomných. Jej nevinná sranda má však dohru!

Do úst si zobrala Karlosa Vémolu s manželkou Lelou, Evu Burešovú, Mareka Ztraceného, ale aj českého miliardára. Jej pravdivé poznámky podané s istou ľahkosťou rozosmiali celú sálu. To sa ale Soukupovi až tak nepáčilo. „Je super, že sa toho (Českého slavíka, pozn.red.) ujala televízia Nova a nie tá televízia, čo sídli na Barrandove. Pretože v takom prípade by sme to mohli moderovať, len ak by niekto z nás chodil s Jaromírom Soukupom,“ zneli humorné slová herečky.

Českému magnátovi to zrejme veľmi ukrivdilo. A za Pergnerovej žart si vo svojej relácii poriadne na moderátoroch zgustol. „Dnes sa budem snažiť byť dobrý, ale mal som v pláne byť hnusný,“  vyjadril sa na začiatku svojej šou VIP Svět. Už len jeho úvod naznačoval to, že Český slavík si od neho vyslúži poriadnu kritiku. A tak aj bolo!

Agáta sa DIŠTANCUJE od
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Barrandov)

„Háma mi príde ako taký malý, arogantný slizký chlapík. Neviem, čo sa komu na ňom páči. Je to obrovský blbec. Ten Sokol, vraví sa o ňom, že to nemá vyriešené s dievčatami a chlapcami. Je možné, že to na ňom zanechalo nejaké stopy. A tá Pergnerová bola vraj predtým na drogách. Ja si myslím, že v sobotu bola na drogách určite,“ Soukup na nich nenechal ani nitku suchú. Agáta však s jeho útočnými slovami nesúhlasí. Soukopovo správanie odsúdilo mnoho známych mien a aj samotná partnerka, ktorá by mala stáť pri ňom, sa od neho dištancuje.

„Na Slavíkoch moderátori povedali niečo z dôvodu, aby pobavili a zaujali ľudí. Jaromír vo svojej relácii urobil to isté, bolo by pokrytecké to prehliadať. To však neznamená, že Jaromírove názory zdieľam a podporujem. To, že s niekým chodíte, neznamená, že so všetkým automaticky súhlasíte. Jaromír má svoj vlastný názor, ja mám svoj názor a pán Háma s pánom Sokolom a Tereza majú tiež ten svoj. Rešpektujme sa a nebuďme zbytočne zlí,“ dodala Hanychová na záver a uzavrela túto kauzu.

Viac o téme: Agáta HanychováOndřej SokolTereza PergnerováJaromír SoukupAleš Háma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu