Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Obrovský SMÚTOK v rodine Agáty Hanychovej: Vianočné sviatky poznačila SMRŤ milovanej babičky a mamičky!

Agáta Hanychová prežíva obrovský smútok. Zobraziť galériu (3)
Agáta Hanychová prežíva obrovský smútok. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Len pred pár dňami sme na Topkách informovali, že rodina Veroniky Žilkovej (61) má z Vianoc traumu. Pred rokmi ich totiž poznačila veľká rodinná tragédia, ktorá sa im s týmto obdobím dodnes spája. No budúci rok budú pre nich sviatky ešte o čosi ťažšie... Ako totiž informovala jej dcéra Agáta Hanychová (37), na 2. sviatok vianočný prišli o milovanú mamičku a babičku!

Veronika Žilková priznala, že najkrajšie sviatky roka sa jej odjakživa spájajú len s nepríjemnými pocitmi. „Ja mám stále z Vianoc traumu. Možno preto, že v detstve sme nemali veselé Vianoce,“ priznala herečka. Priamo na Štedrý deň totiž jej otcovi zomrel len 16-ročný brat. A odvtedy sa sviatky niesli v duchu tej zlej spomienky. 

A k nej sa tento rok pridala ďalšia bolestivá rana. Ako totiž informovala Žilkovej dcéra Agáta Hanychová, na 2. sviatok vianočný prišla o dôležitú ženu svojho života. „R.I.P. naša milovaná babička, prababička a maminka dnes odišla v pokoji do neba,“ napísala k fotke. A neskôr pridala aj video poskladané z ďalších spoločných snímkov. 

„Toto bude ťažké... Veľmi,“ netajila svoj žiaľ tehotná Hanychová. Tá len pred dvomi týždňami hostila milovanú babičku Olgu vo svojej relácii Holčičky, ktorú vysiela televízia Barrandov. Vtedy by nikomu ani len nenapadlo, že čiperná pani o 15 dní spôsobí rodine obrovský smútok. Dožila sa však krásneho veku 98 rokov. Česť jej pamiatke!

Viac o téme: Agáta Hanychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu