Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce priznanie krásky z Markízy: Na Halloween zabúda, že je veriaca… Mení sa na PROSTITÚTKU!

Topmodelka Saša Gachulincová Zobraziť galériu (9)
Topmodelka Saša Gachulincová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Na Slovensku Sviatok všetkých svätých a v zahraničí tzv. Halloween... Ten neobchádza ani naše známe tváre zo šoubiznisu. Topmodelka Alexandra Gachulincová (31) je síce veriaca a miluje atmosféru Dušičiek, ako mladá však vystrájala a vždy sa prezliekala do masky prostitútky... No nie tak hocijakej!

Topmodelka Gachulincová si zaspomínala na Halloween (Zdroj: Maarty von B)

Máme tu obdobie, kedy si veriaci spomínajú na svojich zosnulých a cintoríny sú rozžiarené, vyzdobené kvetmi a preplnené ľuďmi o čosi viac ako obvykle. Na Sviatok všetkých svätých nezabúdajú ani naše celebrity a jednou z nich je aj topmodelka a moderátorka Alexandra Gachulincová, ktorú sme nedávno stretli na módnej prehliadke uznávaného návrhára Marcela Holubca W.

Módna prehliadka Marcela Holubca MHW Charactere 2022
Zobraziť galériu (9)
Módna prehliadka Marcela Holubca MHW Charactere 2022  (Zdroj: Ján Zemiar)

Sašu sme na spomínanej akcii pekne vyspovedali a prezradila nám aj to, že je kresťanka a katolíčka. Avšak ako mladá, keď oslavovala aj populárny, americký sviatok Halloween, vždy bola jedna a tá istá maska. Týmto priznaním nás doslova šokovala. Kto by to bol na ňu povedal.

„Keď sme boli mladší a oslavovali sme takéto veci, chodili sme na žúrky a na párty s kamošmi a so spolužiakmi, tak som vždy bola taká, že ľahká deva,“ prezradila na seba topmodelka v rozhovore pre Topky.sk a ďalej to pekne rozviedla: „Raz som bola ľahká deva z Ruska, na druhý rok ľahká deva zo Slovenska, z Ameriky a tak som to miešala. V podstate som to bola ja, ale mala som taký výrazný mejkap a hovorili sme tomu, že som ľahká deva zahraničná.“

Napriek tomu, že sa každoročne počas obdobia Dušičiek kráska menila na prostitútku, v skutočnosti je veriaca a dokonca toto kresťanské obdobie má veľmi rada. Keďže Saša v daný večer predvádzala, tak nám povedala aj to, ako sa cítila, čo má nové, ale aj to, ako bude tráviť sviatky tento rok. A ešte viac sa dozviete z rozhovoru vyššie.

Viac o téme: Alexandra Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu