Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Princeznú Arabelu museli OPEROVAŤ: Kopa obväzov a hadička v nohe!

Jana Nagyová
Zobraziť galériu (4)
Jana Nagyová (Zdroj: Instagram JP)

DÜSSELDORF - Bolesti ju dohnali na operačný stôl! Jana Pulm, kedysi Nagyová, sa stále venuje herectvu, no istý čas sa bude musieť šetriť. Absolvovala totiž operáciu menisku. Ako nám prezradila, problémy ju trápili od januára a v máji dokonca na Slovensku skončila na pohotovosti.

Jana Nagyová zostane navždy spätá s postavou princeznej Arabely, hoci si zahrala aj v iných počinoch. Na istý čas sa spred kamier vytratila, lebo sa vydala do Nemecka. V poslednom období však opäť nakrúcala, naposledy prezentovala rozprávku Princ Mamánek. 

Princeznú Arabelu museli OPEROVAŤ:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ČT, Bontonfilm)

Aktuálne si však opäť musí dopriať oddych. Podstúpila totiž operáciu kolena. „Meniskus je odoperovaný. A cítim sa dobre,” zverila sa svojim fanúšikom na sociálnej sieti Instagram herečka. Pridala aj pooperačné fotografie. Tá prvá zachytávala jej nohu zafačovanú v množstve obväzov a s hadičkou na odvádzanie tekutiny. Tá druhá už vyzerala optimistickejšie - obväzy sú už dole! 

Princeznú Arabelu museli OPEROVAŤ:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram JP)

Ako nám prezradila, problémy mala už dlhšie. „Trápilo ma koleno už od začiatku roka. V máji na návšteve na Slovensku som musela ísť dokonca na pohotovosť,” povedala herečka pre Topky. Ako uviedla, pri nákupe si kľakla a bohužiaľ už nevedela vstať.

V nemocnici jej vtedy koleno vyrovnali a teraz skončila na operačnom stole. „Ambulantne včera odoperované a dnes už chodím o barlách ako rýchly vtáčik,” zverila sa nám s úsmevom. Samozrejme, koleno teraz nesmie príliš zaťažovať a od budúceho týždňa ju čakajú fyzioterapie. 

No a o tri týždne sa už vidí v Prahe na premiére projektu Dvě slova jako klíč. „To si nesmiem nechať utiecť. Možno sa opäť uvidím s mojím filmovým manželom Danielom Olbrychským. Ale i s  celým filmovým tímom,” uviedla Nagyová s tým, že v samotnej práci ju operačný zákrok nezbrzdil. „Pracovne mám záväzky v Čechách až koncom augusta, a tak je dosť času na rekonvalescenciu. A film o Ondřejovi Nepelovi sa začne točiť až koncom roka. Všetko, ako má byť. Som optimista a verím, že o pár týždňov si na operáciu ani nespomeniem,” uzavrela tému herečka. 

Princeznú Arabelu museli OPEROVAŤ:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram JP)

Viac o téme: Jana NagyováJana Pulm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu