Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Michal David ukázal MAMU: Na 90 rozhodne nevyzerá… A AHA, ako tancuje!

Hitmaker Michal David Zobraziť galériu (7)
Hitmaker Michal David (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Známy hitmaker Michal David (62) má v sebe elánu a energie na rozdávanie a už je jasné, po kom tú chuť do života zdedil. Jeho mama oslávila krásne jubileum 90 rokov, no pri pohľade na ňu, by ste jej to nikdy ani len netipli. A už vôbec nie po tom, ako to na oslave roztočila. Je to vôbec možné, že tak mlado vyzerá?

Čas letí neúprosne rýchlo a starnutie napriek modernej medicíne sa len tak nedá zastaviť. No na niekom pribúdajúce roky akoby ani neboli vidieť a vek bolo len pomyselné číslo. Jasným príkladom toho, je aj mama českého speváka a skladateľa Michala Davida.

V týchto dňoch zverejnil na sociálnej sieti Instagram fotku z rodinnej oslavy. Na zábere nechýbala jeho manželka Marcela, dcéra Klára, vnúčik Sebastián, z ktorého sa veľmi teší. No a samozrejme tá najhlavnejšia oslávenkyňa, jeho mama. Tá sa totižto dožila krásnych 90 rokov. Vskutku úctyhodný vek. „Dnes moja mama oslavuje 90 rokov,“ napísal hudobný producent.

Michal David ukázal MAMU:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

Pod fotkou pribudlo hneď množstvo gratulácií, no pri pohľade na ženu, ktorá mu dala život, viacerí neverili vlastným očiam a väčšina jeho fanúšikov bola milo prekvapená a tipujú jej tak o desiatky rokov menej. „Nie, vyzerá na krásnych 70. Veľká gratulácia,“ okomentovala jedna z jeho fanúšičiek.

Naozaj, pôsobí veľmi mladistvo a pri tom všetkom je tak čiperná a tancuje jedna radosť. Okrem fotky si hudobník pridal na svoj Instagram aj video, kde je zachytené, ako to jeho mama poriadne roztočila a dokonca samotná Dagmar Havlová zostala v nemom úžase. „Teda to máš dobré gény. Maminke blahoželám k životnej vitalite a prajem veľa zdravia,“ vyjadrila obdiv bývalá česká prvá dáma.

A my sa takisto k všetkým gratuláciám pripájame a prejeme všetko dobré.

 

Viac o téme: Michal David
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu