Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

ZMENA v obľúbenom seriáli: Známu herečku nahradí INÁ: Toto je za tým!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Známy jojkársky seriál Nemocnica si získal priazeň mnohých divákov. Svedčí o tom aj vysoká sledovanosť, ktorá sa postarala o novú sériu z nemocničného prostredia. Na obrazovkách však prišlo k nečakanej zmene. Známu tvár nahradila iná herečka. Čo je za tým?

Klasické obsadenie hercov v seriáli Nemocnica, na aké ste boli zvyknutí, je minulosťou. Všetko sa to zmenilo už prednedávnom, keď sa na televíznych obrazovkách objavila náhrada za stálu nemocničnú tvár. Všimli si to mnohí diváci a určite im nebolo jasné, prečo k takejto zmene došlo. Televízia Joj prišla s vysvetlením.

Herečku Moniku Horváthovú, ktorá stvárňovala seriálovú Lindu, nahradí Monika Šagátová. Pôvodnej umelkyni táto herecká rola veľmi pasovala a diváci ju neustále chválili. „Klobúk dolu pred touto pani herečkou. Toto zahrať, wau,“ napísala istá diváčka. „Myslím si, že keď uvidím túto herečku hrať aj niekde inde, vždy ju už budem vidieť ako Lindu,“ komentovala zase ďalšia. Z týchto reakcií je zrejmé, že Moniku si diváci veľmi obľúbili a bola im sympatická. Ale prečo zrazu takáto náhla zmena?

ZMENA v obľúbenom seriáli:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Už ste si iste mnohí všimli, že herečku Moniku Horváthovú nahradila v seriáli Nemocnica nová tvar. Lindu bude v našej Nemocnici stvárňovať skvelá Monika Šagátová, ktorú poznáte aj napríklad zo seriálu Divoké kone. Monike Horvátovej ďakujeme za jej výnimočné herecké výkony a dúfame, že si v postave Lindy tak isto obľúbite aj Moniku Šagátovú,“ vyjadrili sa z prostredia Jojky na Instagrame seriálu.

Ak by ste za tým hľadali nezhody v hereckých kruhoch alebo niečo iné, márne. Ide čisto len dohodu medzi Monikou Horváthovou a televíziou, vzhľadom na jej pracovné vyťaženie. „Pýtate sa prečo? Televízny svet si často vyžaduje kompromisy a z dôvodu záväzkov v inom seriáli sme sa po dohode s Monikami rozhodli uskutočniť túto výmenu,“ dodali kompetentní. Je zrejmé, že sa rozišli v dobrom a Moniku Horváthovú uvidíte v inej hereckej úlohe.

 

Viac o téme: NemocnicaTV JOJMonika ŠagátováMonika Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu