Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Komik Petr Novotný (75) 9 rokov po MŔTVICI: Opäť v spoločnosti… TAKTO teraz vyzerá!

Petr Novotný v roku 2013 prekonal mŕtvicu. Zobraziť galériu (3)
Petr Novotný v roku 2013 prekonal mŕtvicu. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Mŕtvica, infarkt, umelý spánok, operácia prostaty... To všetko boli ťažkosti, s ktorými sa v priebehu posledných rokov musel popasovať zabávač Petr Novotný (75). A hoci to s ním chvíľkami nevyzeralo dobre, momentálne sa cíti už lepšie a dokonca sa ukázal aj v spoločnosti. Pozrite, ako dnes vyzerá!

Koncom minulého týždňa sa v pražskej Lucerne konal koncert k 55. výročiu skupiny Fešáči. Špeciálnym hosťom večera bol legendárny český komik a moderátor Petr Novotný. Toho dlhodobo sužujú vážne zdravotné problémy, pre ktoré sa definitívne musel stiahnuť z verejného života. O to väčším prekvapením bola jeho účasť na podujatí. 

Bol v dobrej kondícii, následky ťažkej mŕtvice, ktorá ho postihla v roku 2013 a ďalších zdravotných komplikácií na ňom nebolo ani vidieť. Jeho manželka Mirka však prezradila, že stále nie je v úplnom poriadku. „Je to s ním ako na hojdačke,“ priznala. A potvrdil to aj samotný komik. Na otázku moderátora Pavla Zedníčka, ako sa má, odpovedal: „Mohlo by to byť lepšie.“

Petr Novotný, ako ho poznáme.
Zobraziť galériu (3)
Petr Novotný, ako ho poznáme.  (Zdroj: Tv Nova)

Známeho Čecha v spoločnosti sprevádzala okrem manželky aj 31-ročná dcéra Soňa. Jeho syn Pavel Novotný neprišiel kvôli pracovnej vyťaženosti. Takto sa však v minulosti vyjadril k zdravotnému stavu svojho otca: „Je na tom úmerne tomu, čím si prešiel. Ale ide sa prejsť, chutí mu, je obklopený piatimi vnúčatami. Ideme zápas od zápasu,“ prezradil. 

Komik by celý 4-hodinový koncert neustál, na kraji pódia mal preto pripravený svoj stolček, odkiaľ počúval pesničky, ktoré pre Fešákov napísal. Novotný napokon po takmer hodine z Lucerny odišiel. Pozrite, ako dnes vyzerá!

Petr Novotný sa koncom minulého týždňa objavil na koncerte skupiny Fešáci.
Zobraziť galériu (3)
Petr Novotný sa koncom minulého týždňa objavil na koncerte skupiny Fešáci.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Petr Novotný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu