Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Heribanová ako čierna PLACHETNICA, mladá vytrčila BRUŠKO a moderátor s vtákom na hrudi!

Tamara Šimončíková Heribanová, Babsy Jagušák Heribanová a Bruno Ciberej Zobraziť galériu (35)
Tamara Šimončíková Heribanová, Babsy Jagušák Heribanová a Bruno Ciberej (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Hlavné mesto Slovenska sa zahalilo do čiernej. Nie však kvôli smútku, ale svoju veľkolepú šou v tmavých odtieňoch predviedol uznávaný módny dizajnér Marcel Holubec. Patrične boli nahodené aj naše známe tváre zo šoubiznisu. Ako sa kto zladil?

V jednej z bratislavských galérií sa v sobotu konala veľkolepá módna šou známeho návrhára Marcela Holubca W. Okázalú prehliadku v čiernych tónoch s Messerschmidtovými hlavami, ktoré sa stali inšpiráciou aj pre samotného dizajnéra, si nenechali ujsť ani známe tváre zo šoubiznisu.

Medzi nimi sa objavili aj sestry Heribanové, ktoré pekne, síce každá po svojom, predviedli takisto tmavé odtiene z ich šatníkov. Staršia dcéra známej moderátorky Aleny Heribanovej, autorka Tamara Šimončíková Heribanová, miluje farby a rada inklinuje k folklórnej tematike. Tentokrát ale doslova zalovila v iných vodách a stavila na originálne čierne šaty jednoduchého strihu, ktoré však po rozprestretí rúk nápadito pripomínali plachetnicu. Napriek tomu, že bola celá zahalená, jednoznačne zaujala. 

Tamara Šimončíková Heribanová
Zobraziť galériu (35)
Tamara Šimončíková Heribanová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Rovnako neprehliadnuteľnou bola aj jej mladšia sestra, ktorá vytrčila tehotenské bruško a vďaka svojmu priliehavému outfitu, opäť v čiernej palete, sa hrdo pochválila svojimi krivkami. Budúca mamička šaty obohatila vysokými čižmami v tej istej farbe a celé to rozbila krátkym bielym sakom. Tehotenstvo jej bezpochyby pristane.

Babsy Jagušák Heribanová sa ukázala s tehotenským bruškom
Zobraziť galériu (35)
Babsy Jagušák Heribanová sa ukázala s tehotenským bruškom  (Zdroj: Ján Zemiar)

No a prehliadku slovenského návrhára si prišiel pozrieť aj moderátor Bruno Ciberej, ktorý sa tiež adekvátne nahodil. Svoj čierny oblek ozvláštnil bielym tričkom a všetkým ukázal vtáka na hrudi. Tričko je z dielne spomínaného dizajnéra, ktorému patril celý večer.

Bruno Ciberej
Zobraziť galériu (35)
Bruno Ciberej  (Zdroj: Ján Zemiar)

Jeho modely sprevádzala svojím éterickým hlasom slovenská speváčka Jana Kirschner, ktorá sa tak isto na malý moment okrem topmodeliek, ako sú Sasha Gachulincová či Denisa Klimová Dvončová, stala aj modelkou. Bolo vidieť, že je počas predvádzania trochu nesvoja, no za mikrofónom sa už cítila ako ryba vo vode.

Prehliadku s názvom Charactere si prišli vychutnať aj ďalšie známe tváre. Ako to v daný večer vyzeralo a kto mal čo na sebe, si môžete pozrieť v našej galérii nižšie.

Nášho redaktora na akciu oblieklo Zalando. Ďakujeme.

Redaktor Juraj Dobiš
Zobraziť galériu (35)
Redaktor Juraj Dobiš  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Bruno CiberejTamara Šimončíková HeribanováBabsy Jagušák HeribanováMarcel Holubec W
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu