Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zabávač Petr Novotný 10 rokov po mŕtvici: OPÄŤ v spoločnosti a... Zlomil REKORD!

Petr Novotný ako si ho pamätáme z obrazoviek! Zobraziť galériu (2)
Petr Novotný ako si ho pamätáme z obrazoviek! (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Uplynulo už 10 rokov, čo obľúbený český moderátor a zabávač Petr Novotný (76) prekonal ťažkú mozgovú mŕtvicu. V tom momente sa mu zrútil svet - kariéra musela ísť bokom a úplne sa vytratil z verejného života. V poslednom období sa však z času na čas objaví v spoločnosti. Urobil tak aj včera... A rovno zlomil rekord!

Napriek zdravotným problémom si Petr Novotný nenechal ujsť autogramiádu svojej kapely Fešáci, ktorá sa konala pri príležitosti vydania jubilejného kompletu k ich 55. narodeninám. Vo foyeri Českého rozhlasu na pražskej Vinohradskej triede sa stretli súčasní členovia Antonín Kny, Jinda Malík, Tomáš Linka a špeciálnym hosťom bol práve spomínaný zabávač. 

Novotný v kapele pôsobil od roku 1974 spolu so spomínaným Linkom či dokonca legendárnym Michalom Tučným. No a včera sa im dokonca podarilo zlomiť rekord – podpísali totiž dokopy 1000 cédečiek výročného koncertu v Lucerne, za čo si zaslúžili zápis do Knihy rekordov. „Vždy som vedel, že naša skupina vydrží dlho,“ vyjadril sa Novotný pre Blesk. 

Aktuálne sa venuje predovšetkým svojmu zdraviu, prechádzkam so psom či vnúčatám. „Sused ma vyzdvihne a ideme so psami. Inak pozerám televízor a strážim vnúčatá,“ prezradil zabávač a jeho dcéra Soňa dodala: „Otec je spokojný. Väčšina jeho súčasných prianí je spojená s jedlom. Miluje vyprážaný syr a palacinky.“

Zabávač Petr Novotný 10
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Petr Novotný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu