Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pocisková pred 15 rokmi: FOTO Veď ona sa vôbec nezmenila!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (2)
Nela Pocisková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Na každom jednom z nás sa aspoň trochu podpíše čas. No herečka Nela Pocisková (33) akoby sa mu vyhýbala. Pred 15 rokmi vyzerala presne tak isto ako teraz. Veď ona vôbec nestarne!

Nela Pocisková je známa hlavne vďaka televíznym seriálom, v ktorých si zahrala. Jej talent je naozaj neprehliadnuteľný, či už v herectve alebo v speve. Pamätným momentom v jej kariére bola určite Ordinácia v ružovej záhrade. Neskôr sa herečka ukázala ako hlavná postava v Búrlivom víne. A naposledy ju diváci mohli vidieť v jojkárskom seriáli Nemocnica.

Ak vám na obrazovkách chýba, svoje fotografie pravidelne pridáva na sociálne siete. Súkromným životom sa netají a taktiež sa rada podelí o jedinečné zábery zo svojho života. Či už ide o jej krásnu rodinku alebo o fotky, na ktorých hviezdi ona sama. Tentoraz siahla až hlboko do minulosti! A to 15 rokov dozadu... 

Vtedy 17-ročná Nela začínala rozbiehať pracovnú kariéru. Svojimi hereckými a speváckymi výkonmi bola predurčená na úspech, ktorý vďaka jej vytrvalosti po rokoch aj prišiel. Dnes je po celom Slovensku známa a aj po toľkých rokoch stále dokáže prekvapiť.

Galéria: Takto rokmi dospievala Nela Pocisková.

Po dvoch deťoch hrdá mamina vyzerá fantasticky a má závideniahodnú postavu. Ale čo tá genetika? Veď ona vôbec nestarne! Vyzerá to tak, že má slovenská herečka naozaj dobré genetické korene a vek sa na nej podpíše len ťažko. „Pozor, moja umelecká fotka v 17tich,“ zaspomínala si na obdobie spred rokov. Veď pozrite sami. Stále je rovnako krásna a pôvabná!

Nela Pocisková
Zobraziť galériu (2)
Nela Pocisková  (Zdroj: Instagram N.P.)

Viac o téme: Nela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu