Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kamošky zo šoubiznisu rozhádala markizácka Tvár: Zbalila sa a odišla... Ja tu nemusím ani byť!

Rozhádané kamarátky zo šoubiznsu, Natália Puklušová a Dominika Kavaschová Zobraziť galériu (16)
Rozhádané kamarátky zo šoubiznsu, Natália Puklušová a Dominika Kavaschová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Poznajú sa veľmi dlho, nie len, že sú kolegyne v práci, ale taktiež si rozumejú aj v súkromí. Reč je o nerozlučných kamarátkach a herečkách, Natálii Puklušovej (38) a Dominike Kavaschovej (33). No zdá sa, že pokiaľ ide o súťaženie, občas si môžu byť aj rivalkami. V markizáckej šou, Tvoja tvár znie povedome, bola medzi nimi naozaj dusná atmosféra a takto sa pochytili...

Veru, občas to aj medzi najlepšími kamarátkami poriadne škrípe a najmä vtedy, ak ide o porovnávanie sa, kto je lepší. V obľúbenej markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome účinkuje známa herečka ale aj speváčka Natália Puklušová. Tá si na svoje ďaľšie číslo prizvala veľmi dobrú kamarátku z brandže, Dominiku Kavaschovú, keďže bude spievať duet od Stanislava Hložeka a Petra Kotvalda.

To však Natália netušila, čo sa môže stať. Zdá sa, že jej herecká kolegyňa sa na samotné naštudovanie piesne pripravila o čosi viac poctivejšie, čo si hneď aj všimli a zároveň aj ocenili ich lektori. Za spev Dominiku pochválila hlasová pedagogička, Jana Bugalová Daňová a taktiež jej to lepšie išlo aj v pohybových kreáciách, čo zas uvítal tanečník a choreograf Miňo Kereš. Netrvalo dlho a, ako sa hovorí, oheň bol na streche a prišlo k škriepke.

Natália Puklušová žiarli na svoju kamarátku Dominiku Kavaschovú
Zobraziť galériu (16)
Natália Puklušová žiarli na svoju kamarátku Dominiku Kavaschovú  (Zdroj: TV Markíza)

„Počúvaj Natália, to čo si sem aké delo doniesla,“ povedal nadšene uznávaný choreograf Miňo Kereš. A slovami chváli nešetrila ani hlasová pedagogička Janka. „Dominika výborne, normálne si akože šikovná, som spokojná,“  opäť vyzdvihla Dominiku pred Natáliou Speváčka Janka.

Aj keď celá šou by mala byť najmä o Natálii, keďže ona je účinkujúcou v tomto ročníku, obľúbenej spevácko-zábavnej relácie. Natália to žiaľ nevydržala. „Však dobre v pohode, akože ja tu nemusím vôbec byť,“ dodala dotknutá Natália a odišla zo skúšky.

To či nakoniec spolu vystúpili a čo sa vlastne medzi nimi stalo si nenechajte ujsť už dnes večer na Markíze.

Natália Puklušová a Dominika Kavaschová v Tvoja tvár znie povedome
Zobraziť galériu (16)
Natália Puklušová a Dominika Kavaschová v Tvoja tvár znie povedome  (Zdroj: TV Markíza)

 

 

Viac o téme: Natália PuklušováDominika Kavashová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu