Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tretie dieťa s tretím mužom: POTVRDENÉ... Známa Češka je opäť tehotná!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

PRAHA – A je to vonku! Známa Češka (37) potvrdila svoje tehotenstvo. Dlho to netrvalo a po pár mesiacoch vzťahu s výrazne starším partnerom čaká svoje tretie dieťatko.

Agáta Hanychová sa kontroverznosti a škandálom nevyhýba. Jej najnovšiemu vzťahu s o 16 rokov starším podnikateľom nikto neveril a ľudia tomu nedávali veľké nádeje. Opak je však pravdou a svoj vzťah čerství zaľúbenci hneď spečatili spoločným prírastkom.

Tmavovláska potvrdila pre český portál Blesk.cz svoje tehotenstvo po informáciách, ktoré sa posledné dni šírili internetom. „Som tehotná,“ vyjadrila sa otvorene. Od začiatku ich randenia pritom ubehli iba 4 mesiace.

Agáta žiadne ďalšie detaily rozoberať nechcela. Je totiž zrejmé, že sa Jaromír Soukup chválil nesprávnym ľuďom a ich tajomstvo vyplávalo na povrch ešte naozaj v skorom štádiu brunetkinho tehotenstva. Ešte neprešla ani prvým trimestrom, a tak sa niet čo čudovať, že si dáva pozor.

Tretie dieťa s tretím
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

Z predchádzajúcich vzťahov má kráska už dve deti. S hráčom amerického futbalu Miroslavom Dopitom má syna Kryšpína (11) a z manželstva s moderátorom Jakubom Přacharom má dcérku Miu (5).

Viac o téme: Agáta HanychováJaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu