Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pištejová v štekliach krížom CEZ TRÁVNIK a celebritná tatérka… Romantická večera s frajerkou!

Jana Pištejová, Ivana Beláková Zobraziť galériu (5)
Jana Pištejová, Ivana Beláková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Posledný augustový víkend vylákal do mesta za zábavou množstvo ľudí. Každý si chcel vychutnať posledné chvíle prázdninového módu. V uliciach Bratislavy sme v sobotu večer stretli napríklad módnu návrhárku Janu Pištejovú s partnerom Radkom či celebritnú tatérku Ivanu Belákovú s partnerkou. No a zatiaľ čo prvá zo spomínaných si vo vysokých opätkoch krátila cestu krížom cez trávnik, druhá si so svojou polovičkou vychutnávala romantickú večeru.

Hoci školské prázdniny sa primárne týkajú detí, výrazne ovplyvňujú aj svet dospelých. Väčšina ľudí niekam cestuje za oddychom, prakticky celé leto sa nesie v dovolenkovom duchu. No už čoskoro sa všetci budeme musieť naplno vrátiť k svojim povinnostiam. Uplynulý víkend tak vylákal von každého, kto si chcel užiť posledné chvíle prázdnin.

No a medzi nimi bolo aj viacero známych Slovákov. V sobotu večer sme v uliciach Bratislavy stretli napríklad módnu návrhárku Janu Pištejovú, ktorej spoločnosť robil partner Radek Pokorný. A súdiac podľa blondínkinho outfitu bolo jasné, že ich kroky mierili na nejakú spoločenskú udalosť.

Pištejová v štekliach krížom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Veď zatiaľ čo Radek bol oblečený ležérnejšie, známa slovenská návrhárka pútala pozornosť sexi minisukňou a topom, ktorý nechal vyniknúť jej ženské krivky. Celé to doplnila zlatými topánkami na vysokej platforme. Vyzerala super… A hoci mnohé ženy by sa v takých vysokých topánkach ledva udržali na nohách, ona nemala problém skrátiť si cestu cez trávnik. Veď pozrite sami!

Jana Pištejová
Zobraziť galériu (5)
Jana Pištejová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Okrem nich si sobotný večer v uliciach Bratislavy vychutnávala aj svetoznáma tatérka Ivana Beláková spolu s partnerkou Veronicou. Dievčatá si zašli na rande do vychytenej reštaurácie na nábreží Dunaja. Tomu sa hovorí romantika! 

Pištejová v štekliach krížom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Jana PištejováIvana Beláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu