Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sestra Matúša Kolarovského prehovorila o vzťahoch v rodine: Otvorené slová o Veronike z TWiiNS!

Veronika spolu s oteckom svojho dieťatka Matúšom Kolárovským Zobraziť galériu (5)
Veronika spolu s oteckom svojho dieťatka Matúšom Kolárovským (Zdroj: instagram/ veronikatwiins)

BRATISLAVA - Minulý rok v novembri nabral život Veroniky Nízlovej úplne nové rozmery. Pôvabná speváčka porodia dcérku Neu a zároveň dostala ten najkrajší titul v živote ženy - mama. O otcovi dcérky však celý čas mlčala a uvádzala, že sa dohodli, že nebude súčasťou ich života. Všetko sa však zmenilo. Mladý umelec Matúš Kollarovský, známy aj ako Yael, sa k otcovstvu sám priznal a svojej maličkej dokonca naspieval pieseň...

Dievčatá Twiinsky svojho času zverejnili aj príbeh, kde sa ukázala Matúšova mama a zdalo sa, že "rodinka" spokojne vychádza, hoci rodičia malej Nei netvoria pár. Ibaže mnohým fanúšikom neušlo, že mladý otecko zábery so svojou dcérkou často nezdieľa - na svojom Instagrame dokonca nezverejnil ani fotografie z Neinho krstu, hoci sa ochotne fotil a záberov z jej veľkého dňa bol plný Instagram. 

Sestra Matúša Kolarovského prehovorila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram VN)

Iné fotky zo svojho súkromia pritom zdieľa pomerne bežne, rád sa popýši aj svojou priateľkou Nikolou. Mnohí preto začali špekulovať, že v súkromí to medzi Nízlovcami a Kolárovskými nie je až také ružové, akoby sa mohlo zdať. Tieto špeulácie ale najnovšie vyvrátila Matúšova sestra Mia, ktorá má Veroniku zjavne naozaj rada. 

Sestra Matúša Kolarovského prehovorila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram V.N.)

Mladá školáčka dostala na svojom Instagrame otázku, ako s Vebi vychádza. A odpoveď bola jednoznačná. ,,Veľmi, veľmi, veľmi dobre. Dá sa s ňou dobre porozprávať a som vždy veľmi rada, keď ich prídeme navštíviť i moju najkrajšiu Neušku,“ napísala Mia, ktorá má k svojej neterke aj Veronike evidentne blízko, čo je zrejme aj dôvodom, prečo Vebi jej odpoveď s láskou prezdieľala. 

Sestra Matúša Kolarovského prehovorila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram )

 

Viac o téme: Veronika NízlováMatúš Kolarovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu