Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kontroverzné VIDEO víťaza SuperStar: Horúce BOZKY S MUŽOM... Fúúú, hejteri ho rozniesli v zuboch!

Adam Pavlovčin sa v novom videoklipe bozkáva s mužom. Zobraziť galériu (9)
Adam Pavlovčin sa v novom videoklipe bozkáva s mužom. (Zdroj: youtube.com/Tv Markíza)

BRATISLAVA - Víťaz minuloročnej SuperStar Adam Pavlovčin (26), známy pod pseudonymom ADONXS, sa na slovenskej hudobnej scéne postaral o rozruch. Zverejnil totiž svoj najnovší videoklip k piesni Game, v ktorom si ako panáčik Ken vymieňa aj vášnivé bozky s mužom. Hejteri ho okamžite rozniesli v zuboch!

Talentovaný spevák Adam Pavlovčin svoju sexuálnu orientáciu pred svetom netají. Naopak, snaží sa k tejto téme šíriť osvetu. Robí tak aj novým videoklipom k piesni Game, ktorý svetlo sveta uzrel len včera. A hneď medzi Slovákmi vyvolal rozruch. Spevák totiž vsadil na ideu, kde spoločenské predsudky voči sexuálnej orientácii nemajú žiadne miesto. 

Klip začína sexi scénou v podobe náruživo bozkávajúcich sa žien. Zaujímavosťou je, že jednou z nich je aj dcéra moderátora Martina Nikodýma, Emma Lea. Romantickú chvíľku veľmi rýchlo vystriedajú zábery na speváka v obale ako pre Barbie, no aj jeho ďalší look nápadne pripomína umelú bábiku. Tŕňom v oku viacerých divákov však je scéna, v ktorej sa spevák vášnivo bozkáva s iným chlapom.

Kontroverzné VIDEO víťaza SuperStar:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: youtube.com)

No a to sa naňho okamžite strhla lavína kritiky. Väčšina príspevkov sa niesla v podobnom duchu: „Kam sme sa to dostali?“ alebo „Neotravujte s takým hnusom ľudí, je to na zvracanie pohľad.“ Ďalšia komentujúca dokonca priznala, že bola jeho fanúšičkou, no teraz... „Ako počas SuperStar som mu veľmi fandila, je naozaj skvelý spevák, má úžasný hlas, ale táto jeho slobodná prezentácia už vôbec nie je môj vkus.“

Toto je pritom len malou ukážkou z desiatok podobných komentárov, ktoré sa pod klipom objavili. Zdá sa, že Slovensko má k téme sexuality opačného pohlavia ešte stále konzervatívny postoj a na takýto odvážny klip ešt enie je pripravené. Isté však je, že pieseň je naozaj vydarená, no Adam si ešte na pochopenie širokej verejnosti bude musieť chvíľu počkať. 

Viac o téme: Adam PavlovčinADONXS
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu