Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Desivá autonehoda Dievčaťa za milión: Rútil sa V PROTISMERE… Auto s 2 deťmi skončilo mimo cesty!

Zuzana Barková sa cez víkend druhýkrát narodila. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Barková sa cez víkend druhýkrát narodila. (Zdroj: Instagram Z.B. )

KREMNICKÉ BANE - Situácie na cestách sú často veľmi nespravodlivé. Veď hoci jeden šofér môže urobiť všetko presne podľa pravidiel, nakoniec môže doplatiť na nezodpovednosť toho druhého. Takúto skúsenosť má najnovšie aj účastníčka prvej slovenskej reality šou Dievča za milión Zuzana Dvorská. Cez víkend sa oproti nej rútilo auto v protismere. Život im zachránila pohotová reakcia jej manžela... Vinník z miesta nehody ušiel!

O desivej skúsenosti bola Zuzana, dnes už Barková, schopná hovoriť až v sobotu, teda deň po nehode. „11. 2. odteraz oslavujem druhé narodeniny. Včera som sa totiž druhýkrát narodila,“ prezradilo bývalé Dievča za milión. „Len vďaka pohotovej reakcii môjho muža za volantom sme skončili len s nepojazdným autom odstaveným v záveji 3 hodiny v noci,“ pokračovala Zuzana. 

„Bezchrbťák“, ako ho Zuzana sama nazvala, sa totiž rozhodol na poľadovici v zákrute cez plnú čiaru predbiehať kamión a rútil sa priamo oproti nim v protismere. „Môj muž duchaprítomne strhol auto do jarku vedľa cesty a tým zachránil aj nás s deckami aj vodiča auta, ktorý to spôsobil a po tom ešte pridal a ušiel z miesta nehody bez toho, aby ho zaujímalo, či vôbec žijeme,“ šokovala ryšavka.

Našťastie si však všimla ŠPZ auta, ktoré celú nehodu spôsobilo. Išlo o biele BMW X3 so žilinskými značkami. „Auto je nahlásené na polícii. Je to už len na ňom, či sa príde priznať sám alebo poňho príde až polícia,“ informovala Zuzana a poprosila ľudí o pomoc: „Ak ste niekto 11. 2. okolo 19:00 prechádzali medzi Turčekom a Kremnickými baňami a boli ste svedkami tejto nehody, prosím vás, ozvite sa.“ 

No a sila sociálnych sietí sa ukázala. Už o deň neskôr sa totiž vinník prihlásil. „Dnes sa mi ozval s tým, že ho to mrzí a preberá na seba zodpovednosť na polícii aj pred poisťovňou,“ prezradila rozuzlenie nepríjemnej situácie Zuzana, ktorá sa pred 18 rokmi dostala do povedomia verejnosti ešte ako Dvorská.

Desivá autonehoda Dievčaťa za
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram Z.B. )

Viac o téme: Dievča za miliónZuzana DvorskáZuzana Barková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu