Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ťažké chvíle speváčky Mamby: Prebdená noc po NÁROČNEJ OPERÁCII… Priznala STRACH!

Mamba Dasha Šarközyová má za sebou veľmi ťažkú noc. Zobraziť galériu (7)
Mamba Dasha Šarközyová má za sebou veľmi ťažkú noc. (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA - Pred tromi týždňami sme na Topkách informovali o smutných chvíľach, ktoré prežíva Dáša Šarközyová (32) alias Mamba. Trápi sa kvôli vážnym zdravotným problémom, s ktorými sa pasuje jej miláčik. Vo štvrtok musel absolvovať náročnú opeárciu. Nasledovala prebdená noc plná strachu!

Dáša Šarközyová je majiteľkou dvoch psíkov - oba sú to pitbully. V polovici júla sa však speváčka dozvedela, že jeden z nich má vážne zdravotné problémy. Keď jej veterinárka oznámila, že fenka KC má veľmi zlé výsledky a vôbec to s ňou nevyzerá dobre, tmavovláska neudržala plač. A milovníci zvierat ju určite chápu, veď psy sú právoplatní členovia rodiny. 

Skutočný strach však prišiel až vo štvrtok. Jej milovaná KC totiž absolvovala vážnu operáciu. „Zatiaľ to nesieme dosť ťažko,“ priznala speváčka. Fenka bola navyše po zákroku natoľko ubolená, že si odmietala ľahnúť. „Od včera 16:00 si nesadla, neľahla. Proste stojí alebo chodí už 19-tu hodinu vkuse. Nevieme ako jej pomôcť,“ opísala svoju beznádej Dáša. 

Ťažké chvíle speváčky Mamby:
Zobraziť galériu (7)

Rodinu tak čakala prebdená noc. „Čo sa týka pooperačnej košieľky, tú som jej dala dolu o druhej ráno, lebo som si povedala, že jej to možno vadí. Očividne sa jej uľavilo, ale aj tak si nesadne/neľahne. Osobne si myslím, že jej vadia vývody, ktoré má a vyteká jej z nich krv. Možno ju aj tlačia, neviem,“ vyjadrila svoje obavy. 

„Lenže tie jej dajú dolu až v pondelok a ja mám strach, aby sa dovtedy nevyčerpala do úmoru. Ráno sme boli hneď u lekára a povedal, že je to normálne a že jej tú košieľku máme dať späť.“ Stav sa zmenil až po dlhých 25 hodinách - ubolená fenka si konečne ľahla. A tak sa, snáď, speváčka a jej rodina už čoskoro budú môcť opäť tešiť zo zdravého psíka. Držíme palce!

Ťažké chvíle speváčky Mamby:
Zobraziť galériu (7)

Viac o téme: Mamba Dasha Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu