Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi Mamba v župane a bývalá moderátorka s dcérou... Wau, aká je už veľká!

Zobraziť galériu (16)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Nielen deti milujú rozprávky, ale aj dospelí. Svoje ratolesti včera vyvetrali aj známe tváre na premiére kresleného filmu “Liga Superhrdinov“. Muzikálová hviezda Dáša Šarközyová (32) prišla so svojimi chlapcami a svoju prvorodenú dcéru ukázala bývalá moderátorka Lucia Forman Habancová (38). Tá ale vyrástla.

Dáša Šarközyová je známa najmä ako muzikálová herečka a speváčka. V kine bola so svojím partnerom Tonym a synčekom Manolom stredobodom pozornosti. Jej ouftit totiž nápadito pripomínal župan.

Rozviate čierno-biele šaty strihovo podobajúce sa oblečeniu do spa alebo na pláž doplnila neónovo zeleným topom a krátkymi čiernymi legínami. Keď sa "preháňala" nákupným centrom, tento kvázi župan za ňou povieval ako plášť nejakého superhrdinu. Jednoducho bola neprehliadnuteľná.

Mamba s rodinkou
Zobraziť galériu (16)
Mamba s rodinkou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Bývalá moderátorka z TA3 Lucia Forman Habancová vzala do kina svoju prvorodenú dcéru Laru. Je až neuveriteľné, ako ten čas letí a z malej Lary je už veľká slečna. Rastie do krásy ako jej mamina.

Tá sa na premiére ukázala v ležérnom outfite, ktorý jej však veľmi pristal. Bledofialové krátke nohavice s vysokým pásom a zaujímavým mašľovým detailom doplnila efektným vrškom cez rameno. Ten dokonale vynikol aj vďaka bujným prednostiam, ktorými Lucia disponuje.

Lucia Forman Habancová s dcérou
Zobraziť galériu (16)
Lucia Forman Habancová s dcérou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Rozprávku si nenechali ujsť ani ďalšie známe tváre - nájdete ich v našej galérii. 

Viac o téme: Lucia Forman HabancováDáša Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu