Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fešák z Oteckov sa bude ženiť: Oznámil to počas VYSIELANIA... FOTO Vezme si finalistku Miss!

Zobraziť galériu (5)

BRATISLAVA - Bude z neho ženáč a oznámil to naozaj originálne - rovno vo vysielaní! Reč je o modelovi a hercovi z markizáckych seriálov Krištofovi Králikovi, ktorého môžete poznať z Oteckov, Pána profesora, ale aj ako moderátora relácie Voyo news. No a práve tam dal divákom vedieť, že onedlho sa chystá vkročiť do chomúta!

Z mladej partičky markizáckych hercov sa ako prvý oženil Adam Bardy, ktorý aktuálne tancuje v šou Let's Dance, a minulý rok sa spolu s manželkou Bibianou dokonca stali rodičmi. Aktuálne sa na cestu manželstva chystá vydať aj Krištof so snúbenicou Petrou Mácovou, ktorá je finalistkou Českej Miss 2017. 

Fešák z Oteckov sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram K.K.)

Dvojica si pôvodne mala svoje áno povedať omnoho skôr. Avšak, tak ako mnohým ďalším, aj im svadobné plány zhatila situácia okolo koronavírusu. A tak prišlo k tomu, že hoci sa Krištof a jeho Petra zasnúbili ešte v októbri 2019, pred oltár sa postavia až dva a pol roka potom, čo herec a model pokľakol. 

Oznámil to verejne, krátko pred koncom relácie Voyo News. „Ja to tu na pár týždňov prenechám Becce (kolegyni moderátorke, pozn. red) a vrátim sa ako ženatý muž,“ vyhlásil s úsmevom. Krištofovi a Petre teda gratulujeme, prajeme veľa šťastia na ceste spoločným životom a držíme palce, nech im svadobný deň vyjde tak, ako si obaja predstavovali. 

Fešák z Oteckov sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram K.K.)

Viac o téme: OteckoviaPán profesorKrišof Králik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu