Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pikantné ODHALENIE Českej Miss (41) na Slovensku: Oblečená, ale… Jana, je ti vidieť VŠETKO!

Česká Miss 2004 Jana Doležalová ukázala, čo skrýva pod šatami. Zobraziť galériu (5)
Česká Miss 2004 Jana Doležalová ukázala, čo skrýva pod šatami. (Zdroj: Ján Zemiar)

BEŠEŇOVÁ - V známom vodnom parku neďaleko Ružomberka sa v sobotu konala módna šou, ktorú si nenechalo ujsť veľké množstvo známych Slovákov. No zavítali aj niekoľkí Česi. Medzi nimi napríklad Česká Miss z roku 2004 Jana Doležalová (41). A hoci to zrejme neplánovala, okamžite na seba upútala pozornosť. Bola síce oblečená, ale... Bolo jej vidno VŠETKO!

Vo vodnom parku sa cez víkend organizoval už 4. ročník prestížneho podujatia, ktorého súčasťou je módna prehliadka či hudobné vystúpenia. Na akciu boli pozvané aj mnohé známe tváre nielen zo Slovenska, ale aj od našich západných susedov. V spoločnosti sa tak blysli napríklad Veronika a Daniela Nízlové z dua TWiiNS či moderátor Valér Ferko. 

Galéria: Fashion show vo vodnom parku:

Najviac pozornosti však na seba, bez pochýb, strhávala tmavovláska, Česká Miss z roku 2004 Jana Doležalová. Tá môže byť verejnosti známa aj vďaka škandálu, ktorý obletel médiá v roku 2013 - v tom čase chodila s českým miliardárom Karlom Janečkom a priamo počas rozhovoru s novinármi sa dozvedela, že jej partner okrem nej, žije ešte s inou ženou, Markétou. 

Tentokrát však nestrhávala pozornosť svojim milostným životom, ale vzhľadom. Na módnu šou dorazila v dlhých zlatých šatách, pod ktoré si dala telovú spodnú bielizeň. Róba na prvý pohľad nepôsobila nijak špeciálne, no stačilo, aby sa človek zahľadel a... Tmavovláska pred ním razom stála nahá. Spodná bielizeň jej totiž cez ňu kompletne presvitala. Ako spredu, tak aj zozadu. Veď pozrite sami!

Pikantné ODHALENIE Českej Miss
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Pikantné ODHALENIE Českej Miss
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Jana Doležalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu