Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Moderátor Ruže pre nevestu: Šokujúci ROZCHOD... 2 roky po svadbe!

Krištof Králik s manželkou išli od seba! Zobraziť galériu (4)
Krištof Králik s manželkou išli od seba! (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Moderátorovi Krištofovi Králikovi sa podľa najnovších informácii rozpadol vzťah s krásnou Češkou Petrou. 2 roky po svadbe išli od seba!

Krištof Králik sa zviditeľnil v seriáli Pán profesor, kde hral temperamentného Charlieho. Televízia Markíza ho potom obsadila ako moderátora romantickej šou Ruža pre nevestu. Sympatickému mladíkovi sa nedarilo len v pracovnom živote, ale aj v súkromnom.


V októbri 2019 sa herec Krišof Králik zasnúbil s finalistkou Českej Miss 2017 Petrou Mácovou. O 3 roky neskôr v máji si povedali konečne áno. Svadbu mali sami dvaja v Las Vegas. „Veľa ľudí sa ma pýta, či neľutujem, že sme to takto urobili, neľutujem, som nadšený, že sme sa zobrali sami dvaja. Veľmi dobre mi to padlo a sú to samé pozitívne zážitky na celý život,“ vyhlásil vtedy pre Topky.sk.

Moderátor Ruže pre nevestu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram KK)

Romantickej idyle je však koniec. Krištof a Petra sa rozišli. „Nooo… Teraz nie sme spolu. Nie je však všetkým dňom koniec… Ale teraz na nejaký čas sme si povedali, že spolu nebudeme,” vyjadril sa pre web markiza.sk. „Neznamená to však žiadny agresívny rozvod, nestalo sa nič zlé,“ dodal. Už dlhšie ich profily na Instagrame naznačovali, že sa niečo deje. Od augusta totiž nepridali na sociálnu sieť žiadny spoločný príspevok. Čo sa skrýva za ich rozchodom nevedno.

Krištof Králik s manželkou
Zobraziť galériu (4)
Krištof Králik s manželkou  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Ruža pre NevestuKrištof KrálikPetra KrálikPetra Mácová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu