Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovenská moderátorka v slzách: ZOMRELA milovaná žena jej života... Dojímavý odkaz DO NEBA!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Žiaľ, tak, ako život dokáže byť krásny, vie byť aj krutý. Takmer každý sa už musel vysporiadať so stratou niekoho blízkeho, no a človek, ktorý niečo podobne nezažil, to nikdy nepochopí. Prázdno po strate svojej milovanej osoby aktuálne prežíva aj známa moderátorka a modelka Soňa Skoncová.

Soni sa minulý rok v marci prevrátil celý život naruby. Na svet priviedla synčeka Robka, ktorý pred pár týždňami oslávil svoje prvé jubileum. No a len zopár mesiacov potom, čo život modelke priniesol lásku jej života, jedného z dôležitých ľudí jej vzal. 

Tmavovláska aktuálne na svojom Instagrame zverejnila sériu fotografií so svojou starou mamou. Z popisu bolo zrejmé, že Sonina babička zomrela. „Navždy na teba budem s láskou spomínať, starká moja. Ďakujem tebe aj starkému za najkrajšie detstvo, ktoré sme u vás so sesternicami trávili každé leto. Už ste spolu," vyznala sa moderátorka. 

Slovenská moderátorka v slzách:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram S.S.)

Porstredníctvom ďalšieho záberu starkej a svojho synčeka Robka ešte vyjadrila vďaku, že svojho pravnuka vôbec mohla spoznať. „Som šťastná, že si mohla spoznať aj Robka. Budem mu o tebe vždy s láskou rozprávať. Odpočívaj v pokoji, starká moja milovaná," napísala smutná Skoncová.

Soni i všetkým jej blízkym a pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť. 

Slovenská moderátorka v slzách:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram S.S.)

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu