Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Markizácka hviezdička pol roka po ROZCHODE: Dala sa dokopy s... No, to je gól!

Nikol Čechová Zobraziť galériu (5)
Nikol Čechová (Zdroj: Tv Markíza)

PRAHA - Youtuberka Nikola Čechová (32), vystupujúca pod prezývkou Shopaholic Nicol, je už známa nielen v rodných Čechách. Vďaka účinkovaniu v šou Survivor, ktorú vysielala Markíza, ju už poznajú aj diváci v našich končinách. Blondínka síce v drsnej šou neuspela, avšak darí sa jej na poli lásky. Keď zistíte, s kým randí, budete prekvapení!

Hovorí sa, že nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky, avšak niektorí jedinci sa tým neriadia. Príkladom je aj youtuberka Shopaholic Nicol. Tej v auguste minulého roka skrachoval 4-ročný vzťah s kameramanom a režisérom Jakubom Mahdalom. 

Ako blondínka krátko po rozchode prezradila, nerozišli sa v zlom. „Stalo sa to v pokoji, ako u ľudí, ktorí sa majú radi, rešpektujú sa, len to jednoducho už v niektorých veciach neklape. Je nám to obom ľúto, ale tak to v živote chodí,” uviedla Nikola. 

Markizácka hviezdička pol roka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Youtuberka potom prijala ponuku televízií Nova a Markíza, aby sa stala súčasťou partie, ktorá v Dominikánskej republike bojovala o rozprávkovú výhru. A hoci neuspela, smútiť nemusí. Darí sa jej totiž v súkromí. Blondínka je totiž opäť zamilovaná. Ruka v ruke sa objavila na odovzdávaní hudobných cien Anděl so... svojím expriateľom. „Áno, sme zase spolu,” potvrdila Nikola portálu super.cz svoj staro-nový vzťah. 

Nikola Čechová s priateľom Jakubom
Zobraziť galériu (5)
Nikola Čechová s priateľom Jakubom  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: SurvivorShopaholic NicolNikola Čechová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu