Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Promi oslava narodenín: Mokráňová prišla s dvojičkou a Tina Turner… Fúha, ona je taká potetovaná?!

Lucia Mokráňová, brat Lukáš, Tina Turnerová Zobraziť galériu (7)
Lucia Mokráňová, brat Lukáš, Tina Turnerová (Zdroj: Topky.sk)

TRENČIANSKE TEPLICE - V kúpeľnom meste Trenčianske Teplice sa pred pár dňami konala oslava 20. narodenín známej firmy zo Slovenska, zameranej na doplnky výživy. Akciu si nenechala ujsť napríklad Lucia Mokráňová (30), ktorá je nielen aktívnou športovkyňou, no najmä mamičkou na plný úväzok. Spoločnosť jej robila jej dvojička - brat Lukáš. Známa slovenská fitness trénerka Tina Zlatoš Turnerová zas predviedla potetované ruky!

Osláviť 20. narodeniny firmy so zameraním na doplnky výživy prišlo do Trenčianskych Teplíc viacero známych tvárí. Okrem exfarmárky Lucie Mokráňovej a fitness trénerky Tiny Zlatoš Turnerovej nechýbal v spoločnosti ani herec a spevák Juraj Bača, ktorý sa staral aj o hudobnú časť večera. Oveľa viac pozornosti však, pochopiteľne, pútali spomínané dámy. 

Promi oslava narodenín: Mokráňová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Topky.sk)

Lucia si z domu na pár hodín odskočila od svojej takmer dvojročnej dcérky Tali. A keďže partner strážil ich najväčší poklad, spoločnosť jej na oslave robila jej dvojička - brat Lukáš. Podobu sa im rozhodne nedá uprieť. A dvojici to bok po boku veľmi pristalo.

Zatiaľ čo mužská polovička stavila na modré sako s čiernymi nohavicami, čo doplnil bielymi teniskami, blondínka sa predviedla v obtiahnutom overale, ktorý dokonalo obopínal jej postavu. Je zjavné, že exfarmárka sa cvičeniu aktívne venuje, veď jej krivky už aj zabudli, že Lucia niekedy rodila.

Zľava: Lucia Mokráňová, majiteľka firmy Želmíra Komorechová a Luciin brat- dvojička, Lukáš Mokráň.
Zobraziť galériu (7)
Zľava: Lucia Mokráňová, majiteľka firmy Želmíra Komorechová a Luciin brat- dvojička, Lukáš Mokráň.  (Zdroj: Topky.sk)

V spoločnosti sa spolu s manželom objavila aj známa slovenská fitness trénerka Tina Zlatoš Turnerová. Tá stavila na uvoľnený look a k zaujímavo strihaným šatám zvolila mohutné čierne čižmy.  Imidž rebelky dopĺňali aj početné tetovania, ktoré zdobia jej ruku. Nájdete tam všetko možné - žltého smajlíka, Káčera Donalda aj Mickey Mousa. Uff, odvážne!

Fitness trénerka Tina Zlatoš Turnerová s manželom Vladom Zlatošom a Želmírou Komorechovou
Zobraziť galériu (7)
Fitness trénerka Tina Zlatoš Turnerová s manželom Vladom Zlatošom a Želmírou Komorechovou  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Lucia MokráňováTina Zlatoš Turnerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu