Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Attila Végh sa za 2 mesiace BRUTÁLNE vykŕmil: Išiel sa vycikať a... PROBLÉM!

Attila Végh Zobraziť galériu (8)
Attila Végh (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Otvorí ústa a hneď perlí! Attila Végh (36) patrí k jedincom, pri ktorých sa človek rozhodne nenudí. Inak to nebolo ani počas nakrúcania zábavnej šou 2 na 1, kde Adele Vinczeovej a Danovi Danglovi napríklad porozprával aj o období, keď za krátky čas výrazne pribral.

Attila Végh je majstrom bojových umení a aktuálne predvádza svoje tanečné zručnosti v šou Let’s Dance. Diváci Markízy si ho aktuálne budú môcť vychutnať aj v šou 2 na 1. 

VIDEO: Attila Végh v šou 2 na 1.

Attila Végh v šou 2 na 1 hovoril aj o tom, ako za 2 mesiace výrazne pribral (Zdroj: TV Markíza)

Okrem iného sa napríklad dozvedia, že rodák z Dunajskej Stredy je vyučeným kuchárom. Po treťom ročníku na strednej škole brigádoval v bufete pri jazere. „To bol taký kamión. Bol som tam zavretý 2 mesiace. Jedol som vyprážané hejky, klobásy a langoše. Zobudil som sa ráno a dal som si dva langoše, aby som bol spokojný. Došiel obed a šupol som si klobásu a na večer som mal rybičku - že diéta. Mal som to takto zadelené,” zaspomínal si pred kamerami Attila. 

Tiež priznal, že takáto strava sa samozrejme podpísala na jeho váhe. Podľa vlastných slov pribral zhruba 25 kíl. „Po dvoch mesiacoch som išiel domov a nespoznal som sám seba. Išiel som na záchod sa vycikať a proste problém,” dodal so smiechom zápasník, čím pobavil nielen Adelu a Dana, ale aj všetkých divákov. 

Takto vyzeral Attila Végh v čase, keď vážil zhruba 120 kg.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzeral Attila Végh v čase, keď vážil zhruba 120 kg.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Attila Végh2 na 1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu