Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO zo Slnka v sieti: Herečka z Nemocnice ukázala frajera, Jackuliak nový imidž a Heribanová... Uff, to chcelo odvahu!

Kristína Kanátová, Ján Jackuliak, Tamara Šimončíková Heribanová Zobraziť galériu (4)
Kristína Kanátová, Ján Jackuliak, Tamara Šimončíková Heribanová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Sobotný večer sa niesol v znamení filmu - v historickej budove Slovenského národného divadla sa totiž odovzdávali ceny Slovenskej filmovej a televíznej akadémie Slnko v sieti. Herečke Kristíne Kanátovej (29), známej zo seriálu Nemocnica, robil počas galavečera spoločnosť priateľ Emil, herec Ján Jackuliak (43) predviedol nový imidž a spisovateľka Tamara Šimončíková Heribanová (36) dorazila v outfite, ktorý... Rozhodne chcel odvahu!

Známe tváre slovenského kultúrneho života sa v sobotu večer stretli na bratislavskom Hviezdoslavovom námestí, konkrétne v historickej budove Slovenského národného divadla. Práve tam totiž Slovenská filmová a televízna akadémia vyhlasovala laureátov národnej filmovej ceny Slnko v sieti za roky 2020 a 2021.

Galéria: FOTOgaléria z galavečera Slnko v sieti:

Na podujatí nechýbala napríklad herečka Kristína Kanátová, známa z jojkárskeho seriálu Nemocnica. Spolu so Zuzanou Porubjakovou odovzdávala ocenenie za najlepší mužský výkon vo vedľajšej úlohe. No do spoločnosti neprišla sama, garde jej robil priateľ, hudobný producent Emil Smoliga. Pozrite, ako to dvojici spolu pristalo!

FOTO zo Slnka v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Peter Frolo)

V kategórii Najlepší ženský výkon vo vedľajšej úlohe odovzdávali ocenenia hereckí kolegovia Juraj Bača a Ján Jackuliak. No a práve druhý zo spomínaných počas večera pútal pozornosť novým imidžom. Doposiaľ ho Slováci poznali s krátkymi vlasmi, no vzdal sa aj tých... V sobotu sa v SND objavil v úplne vyholenou hlavou!

FOTO zo Slnka v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Peter Frolo)

Spisovateľka Tamara Šimončíková Heribanová je známa svojím osobitým štýlom a láskou k slovenskému folklóru. A svojej povesti nezostala nič dlžná ani v sobotu večer. Na galavečer dorazila v outfite, na ktorý by iné ženy slovenského šoubiznisu zrejme nenabrali odvahu. Mala na sebe niekoľko vrstiev - niečo ako žltú sukňu, na tom dlhú bielu košeľu a celé to zakryla modrou vestou. Čo na to poviete?

FOTO zo Slnka v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Peter Frolo)

Vypočujte si video-rozhovory z odovzdávania cien Slnko v sieti: 

Odovzdávanie filmových cien Slnko v sieti: Rozhovor s Michalom Kubovčíkom (Zdroj: Vlado Anjel)

Odovzdávanie filmových cien Slnko v sieti: Rozhovor s Emíliou Vášáryovou (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Tamara HeribanováJán JackuliakKristína KanátováSlnko v sieti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu