Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

REBELSKÝ detail Noëla Czuczora, Siposovej PIKANTNÉ odhalenie a Popovič s NALÍČENÝMI očami!

Noël Czuczor, Lucia Siposová, Sáva Popovič Zobraziť galériu (5)
Noël Czuczor, Lucia Siposová, Sáva Popovič (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Slovenská filmová a televízna akadémia v sobotu večer v budove Slovenského rozhlasu odovzdávala filmové ceny Slnko v sieti. Najviac ocenení získala dráma Piargy, no najlepším hraným filmom sa stala Obeť. Večer sa niesol v slávnostnom duchu a presne taký bol aj predpísaný dress code - Black tie. Herec Noël Czuczor (34) ho trochu odignoroval, Lucia Siposová (42) spravila pikantné odhalenie a Sáva Popovič (55) prišiel s nalíčenými očami!

Sobotný večer patril odovzdávaniu slovenských filmových cien. Celkovo 11 ocenení získala historická dráma Piargy, cenu za najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe si prevzala Judit Pecháček Bárdos, vo vedľajšej úlohe zahviezdila Jana Kvantiková. Najlepším hercom v hlavnej úlohe sa stal Ján Roháč a najlepším filmom je Obeť. 


Ceny Slnko v sieti SÚ ROZDANÉ: Valcovala dráma Piargy, ale... Najlepší slovenský film je TENTO!


No večer bol okrem umenia aj prehliadkou krásnych rób. Predpísaný bol totiž dress code Black tie, čo sa dá považovať za vrchol elegancie a sofistikovanosti. Jeho neodmysliteľnou súčasťou sú v prípade žien dlhé šaty a u mužov košeľa, oblek a elegantné topánky... Herec Noël Czuczor sa však rozhodol počas večera trochu zarebelovať. 

Galéria: Odovzdávanie filmových cien Slnko v sieti:

Prišiel síce v niečom, čo by sa s prižmúrenými očami dalo nazvať oblekom - mal na sebe elegantné nohavice a akýsi čierny plášť. No namiesto košele sa rozhodol pre čierne jednoduché tričko. To všetko by mu zrejme módni kritici boli schopní odpustiť. No obuv, ktorú na tento slávnostný večer zvolil, rozhodne dress code Black tie nespĺňa. Na nohách mal totiž biele tenisky. 

Noël Czuczor
Zobraziť galériu (5)
Noël Czuczor  (Zdroj: Vlado Anjel)

Herečka Lucia Siposová predpísaný dress code splnila. Na seba si obliekla jednoduché čierne šaty dlhé po zem. Bohužiaľ voľba látky, z ktorej boli ušité, bola už trochu nešťastnejšia. Išlo o lesklejší, no aj tenší materiál, pod ktorý si usmievavá brunetka obliekla čiernu podprsenku. Pod žiarami reflektorov jej tak celá spodná bielizeň presvitala. 

Lucia Siposová
Zobraziť galériu (5)
Lucia Siposová  (Zdroj: Vlado Anjel)

Ani Sáva Popovič nesiahol po klasickom čiernom obleku, ako predpisuje Black tie. Jeho outfit bol však v "elegantnej" čiernej farbe, tak nepôsobil rušivým dojmom. Čo však určite na červený koberec nepatrilo, bola čiapka, ktorú mal na hlave. No to nebolo jediné, čím extravagantný herec pútal pozornosť. Nedalo sa totiž nevšimnúť si, že prišiel s nalíčenými očami. 

Sáva Popovič
Zobraziť galériu (5)
Sáva Popovič  (Zdroj: Vlado Anjel)

REBELSKÝ detail Noëla Czuczora,
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Sáva PopovičLucia SiposováSlnko v sietiNoël Czuczor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu