Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Extrémne náročné chvíle pre Adelu: Toto musela pred Viktorom za každú cenu UTAJIŤ!

Adela Vinczeová a Viktor Vincze Zobraziť galériu (3)
Adela Vinczeová a Viktor Vincze (Zdroj: Instagram AV a VV)

BRATISLAVA - Podľa niektorých ľudí by manželia nemali mať pred sebou žiadne tajomstvá. Moderátorka Adela Vinczeová však aktuálne musela pred svojím manželom Viktorom Vinczem jednu skutočnosť veľmi dobre utajiť.

Viktor Vincze sa totiž stal hosťom šou 2na1. Lenže v spoločnej domácnosti s moderátorkou a v tomto prípade aj nachytávačkou Adelou sa často stáva svedkom porád a pozná už asi všetky taktiky štábu. 

Extrémne náročné chvíle pre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

A tak v tomto prípade museli zmeniť prístup. „Bol som práve znemožnený v skrytej kamere ako historicky prvý hosť, ktorého najprv nachytali a až potom (!) pozvali do 2na1, lebo by som ich vraj určite odhalil,” prezradil svojim fanúšikom na sieti Instagram. 

Tieto jeho slová potvrdzuje aj úvod relácie, ktorú Markíza odvysiela vo štvrtok. „Ja mám úplné nervy, priznám sa. Ja som posledný mesiac nervózna, lebo udržať všetko v tajnosti... A v tom je Viktor asi aj výnimočný, že on je často súčasťou našich online porád, keď tvoríme 2na1. Ty si bol pri všetkom, ty poznáš naše postupy,” povedala hneď na začiatok Adela.

Kolega Dano Dangl ju okamžite poľutoval, že to musela mať doma extrémne náročné, keď nemohla nič prezradiť a musela pred Viktorom všetko utajiť. „My sa doma veľa rozprávame o práci, tak ja som párkrát mala také, že... (nadýchla sa). A tam to skončilo, lebo som vedela, že nemôžem rozprávať,” prezradila moderátorka.

Extrémne náročné chvíle pre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová2na1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu