Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dano Dangl to s prácou prehnal: Skolila ho vážna DIAGNÓZA… RTVS tým zavaril!

Dano Dangl Zobraziť galériu (3)
Dano Dangl (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Dano Dangl (48) je v médiách doslova na roztrhanie. Vyrába niekoľko relácií pre dve televízie, no a obe rátajú s jeho súčinnosťou na silvestrovských programoch. Náročný pracovný kolotoč si však vypýtal svoju daň. Producenta totiž skolila vážna diagnóza. A RTVS tým poriadne zavaril!

Dano Dangl je nielen moderátorom a zabávačom, ale v prvom rade producentom. Pre RTVS a Markízu vyrába viacero relácií - za všetky spomeňme S úsmevom po Slovensku, 2 na 1 či Možné je všetko. Navyše účinkuje v Milujem Slovensko. No a obe televízie s Danglom rátali aj pri svojich silvestrovských programoch. 

No zdá sa, že si Dano na svoje plecia naložil viac, ako bolo jeho telo schopné zvládnuť. Ako informuje týždenník Šarm, skolila ho totiž vážna choroba. No a tým nechtiac zavaril verejnoprávnej televízii. „Dano má zápal pľúc,“ dozvedel sa týždenník z okolia zabávača. Dangl tak musel zrušiť všetky svoje pracovné aktivity, vrátane natáčania silvestrovskej časti Milujem Slovensko.

Dano Dangl to s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook Šou Milujem Slovensko/Patrik Ratajský)

Televízia tak stála pred náročným rozhodnutím - či za obľúbeného kapitána povolať náhradu alebo čakať... Napokon sa RTVS rozhodla, že natáčanie Silvestra skrátka presunie na iný termín. „Komparz - Milujem Slovensko (RTVS)! - NÁHRADNÝ TERMÍN, opäť natáčame SILVESTRA!“ informovala na svojom profile aj komparzová agentúra.

Termín natáčania silvestrovskej epizódy relácie sa menil niekoľkokrát, nakoniec sa vyrobil až 17. decembra. A čo na to Dangl? „Ďakujem veľmi pekne az opýtanie, bohužiaľ, asi prepracovanosť v spolurpáci s obdobím, keď je všade nejaký vírus,“ vyjadril sa.

Dano Dangl to s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook No.face)

Viac o téme: Dano DanglMilujem Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu