Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známa Slovenka s dcérkou opäť v nemocnici: VIDEO Ledva udržala slzy!

Lucia Sládečková Zobraziť galériu (4)
Lucia Sládečková (Zdroj: Instagram L.S.)

BRATISLAVA - Asi pre každú mamičku je tým najhorším pocitom na celom svete to, keď jej dieťa trpí. Nejedna žena by zdravotné problémy svojho pokladu okamžite prebrala na seba a to, čo trápi jej dieťatko, radšej znášala ona sama. Niečo veľmi podobné aktuálne prežíva influencerka a známa vizážistka Lucia Sládečková...

Maličká Lýdia len pred pár dvomi týždňami slávila svoje piate narodeniny, ktoré v kruhu svojej rodiny a kamarátov oslávila na parádnej detskej oslave. Krátko potom však talentovaná vizážistka doslova šokovala svojich fanúšikov, keď na sociálnej sieti zverejnila zábery z nemocnice. 

Známa Slovenka s dcérkou opäť v nemocnici: VIDEO Ledva udržala slzy! (Zdroj: Instagram L.S.)

S dcérkou si musela odtrpieť nejaký čas v Národnom endokrinologickom a diabetologickom ústave, kde maličkú princeznú hospitalizovali, no a Lucia tam zostala spoločne s ňou. Neuviedla, aké zdravotné problémy jej dcérku trápia, no vyjadrila sa, že to zvláda statočne a je na ňu hrdá.

Lucid je na výchovu svojej dcérky Lydky sama so svojou maminou
Zobraziť galériu (4)
Lucid je na výchovu svojej dcérky Lydky sama so svojou maminou  (Zdroj: instagram/ lucidstyle_official)

Po pár dňoch to vyzeralo tak, že Lydka už je v najlepšom poriadku a dievčatá boli opäť veselé. Lenže aktuálne Lucid pridala ďalší príspevok, a to z Univerzitnej nemocnice v Martine. „Ešte jedno vyšetrenie,” napísala k videu, kde má jej dcérky slzy v očiach a vidno, že Lucia tie svoje zadržiava. Hoci opäť neuviedla, o čo ide, obom dievčatám držíme palce a malej bojovníčke prajeme hlavne veľa zdravia. 

Viac o téme: Lucia SládečkováLucid Style
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu