Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Markizácky fešák sa nafotil ÚPLNE NAHÝ: Medzi nohami má... FOTO Fuu, ten je ale OBROVSKÝ!

Markizácky fešák sa nafotil ÚPLNE NAHÝ Zobraziť galériu (3)
Markizácky fešák sa nafotil ÚPLNE NAHÝ

BRATISLAVA - Už niekoľko dní markizácke diváčky jasajú nad fešákom, ktorý ich absolútne uchvátil. Reč je o Dušanovi, ženíchovi z novej série šou Svadba na prvý pohľad, ktorý má za sebou aj modelingové skúsenosti. No a pri pohľade na TOTO sa ani nebudete čudovať, že sú z neho všetci takí paf!

Príležitosť nafotiť sexi markizáckeho ženícha si pred časom nenechal ujsť ani renomovaný fotograf Lukáš Kimlička. Kedysi mnohé slovenky túžili po tom, aby si mohli do šatníka zadovážiť jednu z jeho luxusných rób, dnes by si zasa mnohí chceli dať do rámčeka fotografiu, ktorú zhotovili práve jeho šikovné ruky. 

Štartuje nová Svadba na prvý pohľad: Dôležité zmeny a... FOTO Bože, prvý pár je krásny ako z časopisu! (Zdroj: TV Markíza)

Markizácky fešák sa nafotil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a Dušanovi sa to podarilo. Lukáš je známy tým, že nefotí len ženy do rôznych prestížnych magazínov, no pred jeho fotoaparátom pomerne často stoja aj muži, ktorých telá sú ako vystrihnuté z reklamy na dokonalosť. A markizácky fešák je jeden z nich. 

Markizácky fešák sa nafotil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Pred Lukášom Kimličkom musel amatérsky model odhodiť všetky zábrany. Na jeho fotografiách totiž pózoval úplne nahý. Teda, až na žltého pytóna, ktorý sa mu spokojne obvíjal okolo nohy a nevynechal ani jeho intímne partie. No... Tak tomu sa povie kus hada! 

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadDušan a Karin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu