Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Koniec skrývaniu! Známa Slovenka mesiac po pôrode: FOTO Prvýkrát UKÁZALA DCÉRU!

Exfarmárka Karin Dvořáková po prvýkrát ukázala dcérku Melissu. Zobraziť galériu (6)
Exfarmárka Karin Dvořáková po prvýkrát ukázala dcérku Melissu. (Zdroj: Instagram K.D.)

BRATISLAVA - Koncom januára sme na Topkách informovali o radostnej novinke v živote exfarmárky Karin Hegedüs Dvořákovej - narodila sa jej dcérka Melisska. A hoci hneď po narodení mala založený vlastný instagramový profil, jej tváričku známa mama verejnosti ukázať nechcela. Aspoň prvý mesiac. Včera ju totiž už hrdo predstavila svetu!

Karin Dvořáková z desiatej série markizáckej Farmy prežíva najradostnejšie obdobie svojho života. 17. januára sa totiž stala po prvýkrát mamou. Manželovi Marekovi Hegedüsovi porodila dcérku, ktorej dali krásne meno Melissa. A hneď po pôrode známa mamička šokovala verejnosť - svojmu novorodeniatku totiž založila profil na Instagrame. 

Galéria: Karin Dvořáková súťažiaca vo Farme X

No napriek tomu jej fanúšikovia až doteraz nevedeli, ako Melisska vyzerá. Na všetkých fotkách, ktoré rodičia zverejňovali, malo dievčatko zahalenú tvár. Karin sa pritom netajila tým, že dcérku pred svetom schovávať určite nebude, no aspoň prvý mesiac si ju zrejme chcela užívať v súkromí... A skrývaniu je už koniec.

Včera totiž Karin po prvýkrát zverejnila tváričku malej Melissky. „Tak čo poviete, po kom to dieťa je? Ani sa nenazdám a budeme spolu chodiť na párty, ten čas extrémne letí,“ napísal k záberu hrdý otecko. No a fanúšikovia sa zhodli na tom, že maličká sa podobá práve naňho. „To je spravodlivosť, 9 mesiacov nosíš v bruchu a aj tak sa podobá na muža,“ znel jeden z komentárov. Čo poviete vy? Na koho sa, podľa vás, podobá viac?

 

Viac o téme: Karin Hegedüs Dvořáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu