Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

V Miloslavove sa dlho neohreje: Plačková sa chystá PREDAŤ luxusný DOM... TOTO je dôvod!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/queen.plackova)

BRATISLAVA - Uplynulo len zopár mesiacov, odkedy sa Zuzana Plačková a René Strausz presťahovali z bratislavského bytu. Ich domovom sa stala obec Miloslavov, kde si dvojica postavila luxusný dom. A hoci tam ešte nemajú dokončené všetky detaily, už padli slová o tom, že kráľovná slovenského Instagramu nehnuteľnosť predá!

Vyzeralo to tak, že dvojica si to vo vytúženom dome, na ktorý čakali roky, naozaj užíva. Interiér ich vilky doslova dýcha luxusom a exkluzivitou. Nachádza sa tam drahý nábytok či značkové tapety, dokonalý čierny mramorový bazén a momentálne sa dokončuje aj hosťovský domček, kde by ste sa bez váhania nasťahovali. 

Dom v Miloslavove plánuje predať
Zobraziť galériu (3)
Dom v Miloslavove plánuje predať  (Zdroj: Instagram Z.P.)

A hoci to všetko znie ako vysnívané miesto pre dokonalý život, zdá sa, že Zuzana a René sa tu neplánujú ohriať príliš dlho. Ich plány do budúcna vyšli najavo, keď jedna z fanúšičiek podotkla, že by chcela vlastniť dom ako majú prominentní manželia. A influencerka ju svojou odpoveďou razom prekvapila. „Kľudne. Tak o dva roky ho plánujem predať. Tak si našetri a môžeš sa ozvať," odpísala jej. 

Hoci to zrejme mnohých zarazí, ona sníva o niečom úplne inom a ako to už pri nej býva, svoj sen si aj plánuje splniť. „Chcem si postaviť svoj vysnívaný dom niekde pod lesom," prezradila otvorene, keď začala čeliť otázkam, prečo chce svoj aktuálny dom predať. 

V Miloslavove sa dlho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

 

Viac o téme: Zuzana PLačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu