Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nová práca mladej Šarköziovej: Cigánska diablica je UČITEĽKA na základnej!

 Vanessa Šarköziová Zobraziť galériu (4)
Vanessa Šarköziová (Zdroj: Instagram V.Š.)

BRATISLAVA - To drobné žieňa je doslova multitalent! Vanessa Šarköziová sa do povedomia verejnosti dostala ešte ako malé dievčatko. Z toho časom vyrástla šikovná hudobníčka, ktorá už dlho kráča v šľapajach svojich úspešných rodičov Silvie a Ernesta Šarköziovcov - lídrov kapely Cigánski diabli. Pódiá však aktuálne vymenila za niečo, čo by ste zrejme nečakali... Školskú zborovňu!

Vyštudovaná mladá umelkyňa sa rozhodla, že svoj talent si nenechá iba pre seba. Namiesto toho sa s umeleckými skúsenosťami rozhodla podeliť, a to formou vzdelávania detí. Vanessa sa totiž vydala na učiteľskú dráhu a aktuálne pracuje na základnej škole. 

Cigánski Diabli

„V mojom živote začína ďalšia jazda. K štúdiu dvoch škôl, SND a môjmu Gypsy Jazz Projectu sa pridáva opäť niečo nové - učiteľka na základnej škole! Budem učiť hudobnú a výtvarnú výchovu,” pochválila sa mladá kráska na sociálnej sieti. 

Zároveň priznala, že na učiteľskú dráhu ju to nelákalo odjakživa. „Pamätáte si na ten pocit, ako sme sa báli zaklopať na dvere zborovne? Vtedy by mi asi ani nenapadlo, že raz budem na tej opačnej strane dverí,” priznala Vanessa v príspevku, kam pridala aj záber z posedenia v zborovni, kde si ju už našli i jej žiaci.  

Z Vanessky je krásna pani učiteľka
Zobraziť galériu (4)
Z Vanessky je krásna pani učiteľka  (Zdroj: Instagram V.Š.)

Vzhľadom na jej mladý vek, večný príjemný úsmev a charizmu si ju študenti určite okamžite zamilujú, no predsa len má nejaké tie rozpaky. „Veľmi dúfam, že sa budem deťom páčiť a spoločne sa niečo naučíme, získame skúsenosti a samozrejme, že sa spolu zabavíme,” dodala Vanessa. A bodaj by nie. S takouto pani učiteľkou je radosť chodiť do školy a predsa len - kto je lepší pedagóg ako ten, ktorý svojmu predmetu skutočne rozumie a zároveň ho aj živí?

Viac o téme: Vanessa Šarköziová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu