Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lámač ženských sŕdc z kapely Lunetic ŠOKUJE výzorom: FOTO Cez karanténu sa z neho stal STAREC!

Lunetic
Zobraziť galériu (4)
Lunetic (Zdroj: predpredaj.sk)

PRAHA - Kapela Lunetic je definitívne najslávnejším česko-slovenským "boybandom", aký sme na scéne kedy mali. V 90-rokoch minulého storočia zažívali svoju najväčšiu slávu, z ktorej čerpajú aj dodnes, keďže sú v hudbe stále aktívni a koncertujú. Od čias svojej najväčšej popularity sa však na miláčikoch dámskeho publika podpísal zub času. No a jeden z nich v priebehu pandémie vyzeral ešte staršie, než v skutočnosti je!

Veď to poznáte - koronavírus, karanténa a lockdowny zmenili naše života od samého základu. A to nielen po zdravotnej, psychickej či finančnej stránke. Keď je človek byť človek zavretý doma a to posledné, na čo má chuť, je starať sa o svoj zovňajšok, odrazí sa to i na ňom. Svoje o tom vie aj jeden z členov kapely Lunetic a český moderátor Aleš Lehký. 

Ten na Instagrame šokoval mnohých svojich fanúšikov keď zverejnil záber, ako vyzeral počas karantény.  42- ročný spevák totiž patrí medzi pánov, ktorí sa prírodu nesnažia oklamať, a tak už istý čas hrdo ukazuje svoje šediny, a to najmä v oblasti brady, keďže hlavu zvykne mať vyholenú, prípadne na nej nosí čiapku. V priebehu pár dní doma však jeho šediny stihli vyrásť, čo výrazne ovplyvnilo Alešov zovňajšok. 

Aleš kvôli hustému šedivému porastu vyzeral omnoho staršie.
Zobraziť galériu (4)
Aleš kvôli hustému šedivému porastu vyzeral omnoho staršie.  (Zdroj: Instagram)

Spevák na Instagram zavesil fotku, ako vyzeral s hustým prešediveným porastom v porovnaní s tým, keď sa oholil. Priznal, že jeho žena sa zásahu holiaceho strojčeka potešila. „Späť do života a snáď aj do práce. Moja žena je šťastná, že už som oholený,” napísal, čomu sa zrejme sa nebude nik čudovať, keďže vlasy s bradou mu na prvý pohľad pridávali slušný počet rokov navyše. A čo sa viac pozdáva vám? 

Viac o téme: LuneticAleš Lehký
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu