Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenský spevák doprial LUXUSNÝ vianočný darček: TOTO si už človek len tak nedovolí... Bol to BOJ!

Jakub Petraník Zobraziť galériu (7)
Jakub Petraník (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Speváka Jakuba Petraníka verejnosť eviduje najmä vďaka účasti v druhej Superstar a hoci sa spevu venuje stále, živí sa ako hudobný dramaturg v TV JOJ. Keď sme za ním zašli na rozhovor , aby sme sa dozvedeli, ako trávi Vianoce, odhalil nám pikošky z súkromia a aj to, čím obdaroval sám seba. Fíha!

Krátko pred Vianocami nám Jakub prezradil, že darčeky ešte nemá, no vraj to u neho nie je nič nezvyčajné. Na nákupy toho, čo poteší jeho najbližších, má zaručený, no poriadne netypický grif. Na poslednú chvíľu ich totiž kupuje schválne. „Vždy chodím do obchodu 22. decembra a vykúpim, čo zostalo. Nemusím tým pádom premýšľať, lebo už nie je veľký výber a ja mám zvyčajne problém sa rozhodovať,” prezradil pre Topky.sk so smiechom. 

Slovenský spevák doprial LUXUSNÝ vianočný darček: TOTO si už človek len tak nedovolí... Bol to BOJ! (Zdroj: Ján Zemiar)

Prešpekulovaný je aj ohľadom darčekov pre rodičov. Okrem toho, čo by urobilo radosť im, myslí aj na seba. „Väčšinou sa snažím kúpiť rodičom niečo väčšie, na čo šetrím. Ale vlastne to kupujem aj kvôli sebe - ako kávovar, aby som mal kávu, keď k nim prídem. Veľký televízor, lebo mali menší, než na aký som zvyknutý,” nešetril Jakub úprimnosťou. Výhra je teda na oboch stranách. 

Tento rok však obdaroval sám seba a tomu, čo si zakúpil, sa už nič tak ľahko nevyrovná. Nebolo to jednoduché a muzikant to doslova označil ako boj. O čo ide, sa dozviete v rozhovore vyššie, kde nám Jakub prezradil aj to, prečo tento rok strávi menej času s rodinou a zaspomínal si aj na darček z detstva, kvôli ktorému bol naozaj smutný! 

Jakub Petraník nám porozprával o svojich sviatkoch.
Zobraziť galériu (7)
Jakub Petraník nám porozprával o svojich sviatkoch.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Jakub Petraník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu