Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská herečka sa odtrhla z reťaze: Pol roka po pôrode TETOVANIE a... Ešte aj toto?!

Dominika Kavaschová Zobraziť galériu (3)
Dominika Kavaschová (Zdroj: Instagram DK)

BRATISLAVA - Začiatkom mája sa herečka Dominika Kavaschová stala mamou. A na materskej začala rozmýšľať, aké dávno neuskutočnené sny si splní... To vyzerá na divokú jazdu!

Dominika Kavaschová mala obdobie, keď išla z projektu do projektu. So seriálom Oteckovia sa však musela predčasne rozlúčiť. Začiatkom mája totiž porodila dcérku Maiu. 

Slovenská herečka sa odtrhla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DK)

Materská dovolenka a pandémia obmedzili herečkine pracovné aktivity a začala viac rozmýšľať o svojich osobných túžbach. Najnovšie si od svojich sledovateľov na sieti Instagram pýtala odporúčanie na dobrého tatéra či tatérku. „Ja som na tej materskej ako odtrhnutá z reťaze, ja si potrebujem splniť sny, ktoré som mala a nikdy som nemala priestor si ich plniť, lebo stále som bola zaviazaná v nejakom projekte,” prezradila Dominika. 

A začala vo veľkom vymenovávať... „Teraz je čas sa potetovať, dať si pírsing do jazyka, dať si modré vlasy alebo ružové alebo sa konečne oholiť,” vyhlásila. Predpokladáme však, že sa len nechala uniesť a reálne rozmýšľa len nad tetovaním. 

Slovenská herečka sa odtrhla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Dominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu