Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čarovné Vianoce Jasminy Alagič a jej rodiny: Malý Sanel všetko zmenil a... TAKÝTO DAR najviac poteší Rytmusa!

Takto vyzerajú Vianoce v rodine Vrbovských Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerajú Vianoce v rodine Vrbovských (Zdroj: TV JOJ )

BRATISLAVA - Zrejme každý rodič uzná, že len čo do rodiny pribudne dieťa, už nič nie je ako predtým. A to sa týka aj vianočných sviatkov, ktoré sú zrazu omnoho čarovnejšie a práve vďaka našim ratolestiam aj my znova nachádzame jedinečné kúzlo Vianoc, aké si pamätáme z detstva. No a inak na tom nie sú ani pôvabná moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská a jej manžel Patrik Rytmus Vrbovský.

Veselú mamičku s nákazlivo dobrou náladou sme zastihli pár dní pred Vianocami neďaleko od jej domova. Tam na ňu čakala rodinka aj s rozkošným synčekom Sanelom, no a moderátorka nám hneď s úsmevom prezradila, že sviatočná nálada je u nich už v plnom prúde. „Práve som vybehla, varím polievku a asi 5 minút dozadu sme si spievali Last Christmas,” prezradila nám. 

Čarovné Vianoce Jasminy Alagič a jej rodiny: Malý Sanel všetko zmenil a... TAKÝTO DAR najviac poteší Rytmusa! (Zdroj: Ján Zemiar)

S vianočnými darčekmi to však také ružové ešte nebolo, keďže mala mnoho pracovných povinností a Jasmina priznala, že tento rok to bude o vlások. „Darčeky budú určite na poslednú chvíľu. Ja si rok čo rok poviem, že tento rok už budem v predstihu. Že zabalené veci pod stromčekom už na začiatku decembra. Nič z toho mi nevyšlo. Jediné, čo mi vyšlo, je, že už mám vianočnú výzdobu, takže atmosféru už nasávame,” vysvetlila charizmatická plavovláska pre Topky.sk. 

Takto si muži Jasmininho života vychutnávajú domácu sviatočnú pohodu
Zobraziť galériu (6)
Takto si muži Jasmininho života vychutnávajú domácu sviatočnú pohodu  (Zdroj: Instagram J.A.)

V rozhovore nám prezradila aj to, ako sa Vianoce v ich rodine zmenili s príchodom synčeka Sanela, aké darčeky najviac potešia ju a jej manžela a dozvedeli sme sa aj to, či Jasminina balkánska krv a zvyklosti ovplyvňujú typické štedrovečerné menu. Viac sa dozviete v našom videorozhovore vyššie! 

Čarovné Vianoce Jasminy Alagič
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram J.A.)

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu