Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

ŠOKUJÚCA SMRŤ Dušana Pašeka ml. (†36): Miloval známe Slovenky... Balúchovej trhá srdce, Kalisovej sa pred týždňom zdal plný života!

Dušan Pašek Zobraziť galériu (3)
Dušan Pašek (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Prečo? Túto otázku si v súvislosti s nečakanou smrťou Dušana Pašeka ml. (†36) kladú mnohí. V piatok predpoludním sa médiami začali šíriť správy, že generálny riaditeľ tímu Bratislava Capitals spáchal samovraždu. Mimoriadne smutná správa pochopiteľne zasiahla aj známe Slovenky, ktoré s ním v minulosti tvorili pár.

„Fufáč môj, prečo? Prečo?” reagovala na sociálnych sieťach Barbora Balúchová. Tá pridala ich spoločnú fotografiu z čias, keď tvorili zamilovaný pár, i emotikon zlomeného srdca. 

Dušan Pašek ml. a Barbora Balúchová sa dali dokopy v máji 2009 prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Zhruba po roku randenia sa však už v médiách hovorilo o kríze v ich vzťahu, ktorú napokon neustáli. 

Športovec mal slabosť na krásne ženy. Na jar v roku 2015 zbalil finalistku Miss Universe SR Petru Polákovú. Ich láska síce časom stroskotala, ale aj po rozchode spolu dobre vychádzali. Správy o tragédii ju tiež veľmi zasiahli. Kráska na sociálnych sieťach zamenila profilové fotky za čiernu profilovku, ktorou užívatelia vyjadrujú smútok. 

Petra Poláková bola tiež priateľkou Dušana Pašeka ml.
Zobraziť galériu (3)
Petra Poláková bola tiež priateľkou Dušana Pašeka ml.

V lete 2017 vyšlo najavo, že Dušan Pašek ml. tvorí pár s rozvedenou moderátorkou Miriam Kalisovou. Tá po boku hokejistu priam žiarila a pôsobili ako harmonický a šťastný pár. V máji 2018 však prostredníctvom vyhlásenia na sociálnej sieti Instagram priznali rozchod. „Niekedy život prináša aj ťažšie chvíle a aj napriek krásnemu obdobiu, ktoré sme spolu s Mirkou prežili, sme zistili a pochopili, že bude lepšie, keď sa naše spoločné cesty rozídu. Rozchádzame sa v dobrom, zostávame naďalej kamaráti a nie je za tým žiadna tretia osoba,“ povedal vtedy k rozchodu Dušan. 

Miriam a Dušan mali aj po rozchode medzi sebou pekný vzťah. Dokonca sa stretli aj pred týždňom. „Takto si Ťa chcem navždy pamätať. Nikdy nezabudnem, ako si mi na prvom rande zaspieval pod Michalskou bránou. Ešte pred týždňom si bol plný života. Nerozumiem, ale rešpektujem. Odpočívaj v pokoji,” reagovala Kalisová. 

Poslednou verejne známou láskou Dušana Pašeka ml. bola kráľovná krásy z roku 2018 Dominika Grecová. Podľa ich tvrdení bol ich vzťah najskôr kamarátsky. Stretávali sa ešte v čase, keď bola Miss Slovensko 2018 zadaná. Vo februári 2019 svoj vzťah potvrdili. A hoci tvorili krásny pár, vo februári 2020 sa po vzájomnej dohode rozišli.  

„Ťažko sa mi hľadajú slová a je mi to nesmierne ľúto. Úprimnú sústrasť celej jeho rodine. Budeš nám veľmi chýbať Duddky,” napísala nám prostredníctvom správy Grecová. 

Dominika Grecová a Dušan Pašek ml., keď tvorili šťastný pár.
Zobraziť galériu (3)
Dominika Grecová a Dušan Pašek ml., keď tvorili šťastný pár.  (Zdroj: Instagram D.G.)

Viac o téme: Dušan Pašek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu