Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

NEČAKANÉ! Kucherenko ukázala celé svoje BOMBY: Aha, aké má prsia!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (3)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram SK)

BRATISLAVA - To, že miluje odvážne výstrihy, je o Silvii Kucherenko dobre známe. Ale to, že zrazu verejne ukáže svoje prsia v celej ich kráse, nečakal asi nikto...

Silvia Kucherenko patrí k ženám, ktoré doslova milujú odvážne oblečenie a často dráždia zmysly mužov. Úplne nahá alebo s odhalenými prsiami sa však bežne nepretŕča. 

Galéria: Silvia Kucherenko

V roku 2011 nafotila kalendár, kde ukázala svoje vylepšené vnady v celej ich kráse pod úplne priehľadným oblečením. Zábery si môžete pozrieť kliknutím na nižšie vložený odkaz. Svojich fanúšikov však nijako nepresýtila a dlhé roky blondínka odhaľovala svoje poklady len v náznakoch. 


Šteklivé foto Silvie Kucherenko: Mamička ukázala prsia aj extra štíhlu líniu!


Až doteraz! Silvia opäť raz odhalila svoje bomby. Stalo sa tak po tom, ako sa nechala pomaľovať od umelkyne, ktorá sa venuje maľovaniu na telo. „Skôr, než mi tu začnete písať, aké je to odvážne, zvážte, kto je váš vzor a aký slovník používa. Toto je umenie a nie odvážne,” upozornila svojich sledovateľov v popise k fotografiám. 

A tí si jej slová zobrali k srdcu. Reakcie sú totiž nadšené a nie vulgárne ani odsudzujúce. „Nádherná práca a vy ste krásny objekt,” hovorí za všetko jeden z komentárov. 

NEČAKANÉ! Kucherenko ukázala celé
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

NEČAKANÉ! Kucherenko ukázala celé
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu