Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šteklivé foto Silvie Kucherenko: Mamička ukázala prsia aj extra štíhlu líniu!

Mamička Silvia Kucherenko ukázala nielen prsia, ale aj štíhlu figúru. Zobraziť galériu (13)
Mamička Silvia Kucherenko ukázala nielen prsia, ale aj štíhlu figúru. (Zdroj: fashion tv)

BRATISLAVA - Slovenská modelka Silvia Kucherenko (29) nafotila v Paríži snímky do kalendára na rok 2012. Objaví sa v ňom trinásť fotografií, ktoré vznikali v ateliéri renomovaného fotografa Andrého Raua. Mamička ročného chlapčeka Alexandra Marcusa, ktorého má s manželom Sergejom, si pred objektívom trúfla aj na odvážne zábery.

Najnovšie fotografie Silvie Kucherenko vznikli v Paríži, kam modelka odletela pred niekoľkými týždňami. Blondínka sa postavila pred objektív v rôznom oblečení. Predviedla sa v exkluzívnych šatách z dielní svetových módnych návrhárov a tiež v sexi spodnej bielizni.

Je pre mňa česť a radosť, že som mohla zábery do kalendára fotiť s Andrém Rauom, ktorý patrí medzi svetovú fotografickú špičku. Chcela som, aby snímky boli krásne a trendové. Vedela som, že lepšie som si vybrať nemohla. Dúfam, že aj Slovákom sa bude môj kalendár páčiť, uviedla 29-ročná rodáčka z Trebišova.

Kalendár s názvom Silvia Kucherenko by André Rau sa nedostane do bežného predaja. Väčšina z nich totiž poputuje do zahraničia. Niekoľko kusov si však budú môcť zakúpiť aj Slováci prostredníctvom modelkinej webovej stránky. Fotografie z ateliéru nájdete v galérii.

Šteklivé zábery nafotila aj Agáta Hanychová. Nájdete ich TU.

VIDEO: Televízia Fashion TV priniesla reportáž o tom, ako kalendár vznikal. 

Silvia Kucherenko

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu