Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bývalá markizáčka Eva Černá (58): FOTO Z úspešnej moderátorky návrhárka… Aha na tie modely!

Eva Černá bola kedysi obľúbenou moderátorkou. Zobraziť galériu (5)
Eva Černá bola kedysi obľúbenou moderátorkou. (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Do povedomia verejnosti sa dostala ako jedna z prvých moderátoriek televízie Markíza. Dlhé roky viedla reláciu Lampáreň, neskôr si dokonca vyskúšala politiku. No a dnes zas zabŕdla do povolania z úplne iného súdka. Po novom je totiž z Evy Černej (58) módna návrhárka. Pozrite sa na jej modely!

Cez víkend sa v kaštieli neďaleko Bratislavy konala módna prehliadka bývalej markizáckej hviezdy Evy Černej. Od moderovania a politiky sa plavovláska presunula k móde a rozhodla sa navrhnúť vlastnú kolekciu oblečenia. Tú po prvýkrát predstavila práve na sobotnej módnej šou. 

Galéria: Módna prehliadka Evy Černej:

Bývalá moderátorka stavila na veľmi dievčenské vzory. Kolekcii dominujú volány, jemné ružové a biele farby a kvetinová potlač. Teda štýl oblečenia, v ktorom sa aj ona sama rada v posledných rokoch objavovala v spoločnosti. „Kolekciu ružových šiat som navrhla so zámerom vytvoriť zážitkový večer pre ženy, ktorý je zameraný na sebalásku,“ prezradila pre Topky.sk Černá, ktorej cieľom je upriamiť pozornosť na jedinečnosť každej ženy.

Eva Černá predstavila vlastnú kolekciu šiat.
Zobraziť galériu (5)
Eva Černá predstavila vlastnú kolekciu šiat.  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Pri tvorbe som sa zamerala na obdobie baroka, ktoré bolo veľmi tvorivé a ženy boli typické svojou ženskosťou, jemnosťou a vznešenosťou. Keďže ženy hrali rolu žien, ako napríklad Angelika zo známeho filmu posadeného rovnako do barokového obdobia, muži boli mužmi, rytiermi vyznačovali sa chrabrosťou,“ pokračovala návrhárka. 

Chce tým upozorniť na to, že miesto novej kabelky ženy urobí skutočne šťastnými hlboké sebaprijatie a dodanie lásky najmä sebe. „Šaty sú vytvorené pre všetky typy osobností cez ktoré sa bežne prejavujeme - či dievča v nás, víla v nás, kráľovná alebo bohyňa v nás. Všetkým týmto typom rolí v nás je dobré nechať nádherný priestor na prejavenie a tiež prijať ich v nás s láskou,“ dodala. 

Bývalá markizáčka Eva Černá
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Eva Černá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu