Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Gáboríka by chcela doma každá žena: Stačila jediná veta!

Marián Gáborík a Ivana Surovcová Zobraziť galériu (2)
Marián Gáborík a Ivana Surovcová (Zdroj: Instagram iversanns a mgaborik12)

BRATISLAVA - Hokejista Marián Gáborík je už štyri roky ženatý s bývalou tanečnicou Ivanou Surovcovou. Po jej včerajšom príspevku na sociálnej sieti si určite nejedna žena povedala, že takého chlapa by tiež chcela doma.

Hoci máme rok 2021, stále sa mnohé ženy sťažujú, že im muži nepomáhajú s domácnosťou či starostlivosťou o deti. Takýto problém nemusí riešiť napríklad Ivana Gáborík Surovcová. 

Galéria: Ivana a Marián Gáboríkovci

Bývalá tanečnica bola včera pracovne zaneprázdnená a domov sa vrátila až večer. Ivana je pritom mamou iba ročnej dcérky Belly. Nevolala k nej však žiadnu starú mamu, o dcérku sa postaral samotný športovec. „Ja som konečne doma a toto je otecko roka,” napísala Ivana k záberom, kde manželovi dáva pusu. 

To, že sa postaral o malú Bellu, však nebolo to jediné, čím svojej žene a mnohým ďalším ulahodil. Kým niektorí muži majú pocit, že materská dovolenka je len akési flákanie a starostlivosť o dieťa nie je nijako náročná. Marián to vidí inak. „Povedal, že je to náročné na materskej a klobúk dole všetkým mamičkám,” prezradila Ivana. A ocenenie každému občas dobre padne... 

Gáboríka by chcela doma
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram IG)

Viac o téme: Marián GáboríkIvana Surovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu