Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markizácke krásky po roku pandémie: Takto vyzerajú v realite!

Ivana Surovcová s bratom Tomášom a Katarína Štumpfová Zobraziť galériu (3)
Ivana Surovcová s bratom Tomášom a Katarína Štumpfová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Na obrazovkách vždy dokonalé... Ivana Gáborík Surovcová a Katarína Jakeš Štumpfová sa do povedomia verejnosti dostali vďaka markizáckemu Let's Dance. Dnes sú obe už maminami a navyše vo svete zúri pandémia, a tak krásky nevyzerajú vždy ako zo žurnálu...

Ivana a Katka proti sebe súperili vo viacerých sériách markizáckej tanečnej súťaže. Štumpfová ju vyhrala po boku Juraja Mokrého, Surovcová k tomu mala veľmi blízko, kým jej tanečného partnera Petra Marcina nevyradilo zranenie. 

Markizácke krásky po roku
Zobraziť galériu (3)

Napriek tomu sú bývalé tanečnice dobrými kamarátkami a majú k sebe naozaj blízko. Okrem toho, že vedú spoločný biznis, aj ich dcérky sa volajú takmer totožne. Katka má Izabelu a Ivana Bellu. 

Niet preto žiadneho divu, že sú tieto dve aj teraz v čase pandémie v kontakte. Riešia súkromie aj firmu... A popritom sa Katka rozhodla aj verejnosti ukázať, ako vyzerajú v pohodlí domova a bez starostí o to, čo si obliecť a aký zvoliť účes. „Dnes sme mali facetime a rozhodli sme sa vám ukázať, ako vyzeráme v realite,” napísala k snímke. V podstate skôr "natrela" svoju kolegyňu, ktorá je na zábere dominantná, ale samotná Ivana sa na fotke tiež dobre pobavila a zdieľala ju na sieti Intagram. 

Markizácke krásky po roku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KJ)

Galéria: Ivana Surovcová a Katarína Štumpfová na spoločenských akciách

Viac o téme: Katarína Jakeš ŠtumpfováIvana Gáborík Surovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu