Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

22-ročná frajerka markizáckeho Otecka (36) prehovorila o TEHOTENSTVE: Pozrite na tie FOTO!

Z Mareka a Terezy budú čoskoro rodičia. Zobraziť galériu (5)
Z Mareka a Terezy budú čoskoro rodičia. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nedávno sme vás na Topkách informovali, že v živote obľúbeného herca Marka Fašianga (36), ktorý hviezdi v markizáckom seriáli Oteckovia, čoskoro dôjde ku krásnym zmenám. Jeho partnerka, modelka Tereza Bizíková (22), nosí pod srdcom ich prvé spoločné dieťatko. Čo na margo svojho tehotenstva povedala?

Byť prvorodičkou v mladšom veku bolo kedysi celkom bežné. V posledných rokoch však niektoré ženy materstvo odkladajú. Zrejme aj vďaka tomu sa tehotná modelka Tereza Bizíková stretáva s rôznymi reakciami.


Tatušo aj v reálnom živote! Marek Fašiang odhalil radostnú správu: S mladou modelkou čakajú dieťa!


Prostredníctvom Instagramu sa rozhodla k tehotenstvu v mladšom veku vyjadriť. „Počúvala som rôzne vety typu - Ty máš ešte čas, si mladá, nemáš sa kam ponáhľať, ešte si užívaj a bla, bla, bla. Áno, všetko mohlo byť ináč, mohla som počkať. Ale na čo som mala čakať? Poviem vám, vhodnejšia chvíľa ani nemohla prísť,” uviedla vo svojom príspevku mladá kráska. 

Bizíková priznala, že vždy túžila byť raz mamou a je pripravená na čokoľvek, čo so sebou materstvo prinesie. „Všetko je tak, ako má byť. Život, tebe ďakujem, že si mi to takto zariadil. Že som spoznala človeka, s ktorým si viem rodinu predstaviť a že sa nám to splnilo a budeme rodičia,” dodala Fašiangova partnerka, ktorá tiež prezradila, že televízny Tatušo bude musieť pri výchove drobca zapracovať na trpezlivosti. 

FOTO: Tereza Bizíková zverejnila fotku s rastúcim bruškom a obrázkom z ultrazvuku. 

 

Viac o téme: OteckoviaMarek FašiangTereza Bizíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu