Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Moderátorka Horváthová ukázala mamu: FOTO 66-ročná pani s Kvetkinými črtami tváre!

Kvetka Horváthová oslavovala cez víkend mamine jubileum. Zobraziť galériu (4)
Kvetka Horváthová oslavovala cez víkend mamine jubileum. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Moderátorka Kvetka Horváthová (44) a jej sestra jojkárka Lucia Barmošová (39) nie sú jedinými šarmantnými ženami v rodine. Prvá zo spomínaných sa na svojom Instagrame pochválila fotkou ich mamy, ktorá cez víkend oslávila 66. narodeniny a... Pozrite, veď je to staršia verzia Kvetky!

Kvetka Horváthová je súčasťou slovenských televíznych obrazoviek od svojho tínedžerského veku a neskôr jej kroky nasledovala aj mladšia sestra Lucia Barmošová. No hoci obe žijú takpovediac šoubiznisový život, svoje súkromie si prísne strážia. 

Galéria: Kveta Horváthová

Len čas od času niečo zo svojho rodinného života odhalia na sociálnych sieťach. V týchto dňoch sa Kvetka so svojimi fanúšikmi podelila o fotku s najdôležitejšou ženou ich života. Mama známych moderátoriek Kvetoslava totiž cez víkend oslávila krásne životné jubileum 66 rokov. 

„Naša narodeninová oslávenkyňa. Živijó, mami,“ napísala k fotke so sympatickou staršou pani markizáčka. A podoba sa im nedá uprieť - Kvetka po svojej mame zdedila nielen oči či podobné črty tváre, ale aj šarm. Oslávenkyni prajeme hlavne veľa zdravia! 

Viac o téme: Kvetka Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu