Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Cibulková po drsných tréningoch: FOTO Ukázala postavu v BIKINÁCH... Tá ale schudla!

Dominika výrazne schudla! Zobraziť galériu (4)
Dominika výrazne schudla! (Zdroj: Instagram DC)

BRATISLAVA - Dominika Cibulková (32) sa svojou postavou nikdy nezaraďovala medzi "vychrtliny", pre bývalú tenisovú hviezdu boli aj napriek drsným športovým tréningom vždy skôr typické ženské krivky "krv a mlieko". Problémy s obezitou však rozhodne nemala, no po pôrode synčeka Jakubka na nej nejaké tie kilečká navyše predsa len zostali. Až kým sa s nimi nerozhodla radikálne zatočiť!

Pred pár mesiacmi sa Dominika rozhodla, že na svojom tele začne opäť poriadne makať. Blondínka sa zaprisahala, že toto leto si užije sezónu krátkych topov s holým bruškom. A viditeľný výsledok makačky s trénerom sa dostavil už v máji, keď na Instagram pridala záber v obtiahnutých šatách. 

Jej sledovateľom neušlo, že výrazne pochudla a vyzerá skvele, no Dominika na sebe aj napriek tomuto úspechu neprestala pracovať a ide ďalej. Dôkazom toho, že na sebe aj naďalej drie, je najnovší záber, ktorým sa opäť pochválila na sociálnej sieti. 

Dominika Cibulková si s partiou vyrazila na dovolenku
Zobraziť galériu (4)
Dominika Cibulková si s partiou vyrazila na dovolenku  (Zdroj: Instagram D.C.)

V spoločnosti kamarátok a manžela pred pár dňami odišla relaxovať na dovolenku do Talianska, kam odletela súkromným lietadlom. A o tom, že si tam všetci poriadne užívajú, svedčia aj zábery z jachty. Viac ako prekrásne okolie či plavidlo však zaujala práve Dominika, ktorá sa na lodi nechala zvečniť v bikinách. 

Dominika ukázala schudnutú figúru v sexi bikinách
Zobraziť galériu (4)
Dominika ukázala schudnutú figúru v sexi bikinách  (Zdroj: Instagram D.C.)

Dvojdielne fialové plavky odhalili jej aktuálnu postavičku, no a treba uznať, že športovkyňa vyzerá skutočne parádne a hodiny driny sa jej naozaj vyplatili. Aha, ako schudla!  

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu