Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obrovská RANA pre Kvetu Horváthovú a Luciu Barmošovú: Prišli o milovanú osobu!

Sestry Kveta Horváthová a Lucia Barmošová Zobraziť galériu (3)
Sestry Kveta Horváthová a Lucia Barmošová (Zdroj: Instagram K.H./L.B.)

BRATISLAVA – Markizácku stálu tvár Kvetu Horváthovú (46) a jojkárku Luciu Barmošovú (40) včera večer zasiahla mimoriadne zdrvujúca správa. Moderátorky sa momentálne musia vyrovnať so stratou veľmi blízkej osoby.

Moderátorka Kveta Horváthová sa spolu so sestrou Luciou Barmošovou naposledy tešila z jej prvého potomka, dcérky Dianky. Avšak následne nato do ich životov zasiahla smrť. Sestry opustila veľmi blízka osoba...

Rodinu zasiahla včera večer smutná správa o smrti milovanej babičky, ktorá naposledy vydýchla vo svojich úctyhodných 89 rokoch. Túto informáciu oznámila Kveta prostredníctvom sociálnej siete Instagram. Síce jej odchod do istej miery už čakali, ale dúfali, že to nepríde ešte takto skoro.

„Dnes sme sa rozlúčili s našou milovanou babičkou Terezkou. Aj napriek tomu, že posledné mesiace, týždne a dni nasvedčovali tomu, že koniec sa blíži, jej odchod sa ma dotkol. Verím, že si už na lepšom mieste, babi,“ poslala Kvetka odkaz do neba.

Obrovská RANA pre Kvetu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.H.)

Obrovská RANA pre Kvetu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram L.B.)

Ešte pred dvomi rokmi si Kveta zaspomínala na krásne detské časy, ktoré trávili so sestrou práve u spomínanej babky. „Ako dieťa som tu spolu s rodičmi a so sestrou Luckou trávila každý víkend, sviatok, každé leto,“ vyjadrila sa v tom čase. Redakcia Topky.sk vyjadruje celej rodine úprimnú sústrasť.

Viac o téme: Kveta Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu